Rekolte sayımına başlandı

EKONOMİ 15.02.2021 - 19:17, Güncelleme: 15.02.2021 - 19:17 3951+ kez okundu.
 

Rekolte sayımına başlandı

Giresun Ticaret Borsası ile Trabzon Ticaret Borsasının son üç yıldır yürüttüğü rekolte çalışmaların ilki olan çiçek sayımı ile Pazartesi günü başladı.
Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Sebahattin Aslantürk, Giresun Ticaret Borsası Meclis Üyesi Niyazi Gürsoy ve Aslantürk İhracat Müdürü Yaşar Melikoğlu'ndan oluşan heyet rekolte sayımını gerçekleştirdiler. Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, gazetemize yaptığı açıklamada, "Borsa Meclis Başkanları ve Meclis üyelerimizden oluşan rekolte sayım ekibimiz kar kış demeden sayıma devam ediyorlar. Çiçek çok iyi fakat tomurcukların patlamış olması ilerde olabilecek donların fındığa zarar verebileceğini işaret ediyor" dedi.
Giresun Ticaret Borsası ile Trabzon Ticaret Borsasının son üç yıldır yürüttüğü rekolte çalışmaların ilki olan çiçek sayımı ile Pazartesi günü başladı.

Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Sebahattin Aslantürk, Giresun Ticaret Borsası Meclis Üyesi Niyazi Gürsoy ve Aslantürk İhracat Müdürü Yaşar Melikoğlu'ndan oluşan heyet rekolte sayımını gerçekleştirdiler.

Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, gazetemize yaptığı açıklamada, "Borsa Meclis Başkanları ve Meclis üyelerimizden oluşan rekolte sayım ekibimiz kar kış demeden sayıma devam ediyorlar. Çiçek çok iyi fakat tomurcukların patlamış olması ilerde olabilecek donların fındığa zarar verebileceğini işaret ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.