SAHAMIZDA 1 PUANA RAZI OLDUK

SPOR 22.11.2020 - 15:10, Güncelleme: 22.11.2020 - 15:10 2712+ kez okundu.
 

SAHAMIZDA 1 PUANA RAZI OLDUK

TFF 1. Lig'in 10. haftasında Giresunspor, Cumartesi akşamı sahasında Yılport Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı.
Giresun Atatürk stadında gerçekleşen müsabakada Burak Pakkan, Murat Altan ve Mehmet Akıncık tarafından yönetilen maçta Giresunspor müsabakaya Tolgahan Acar, Hayrullah Bilazer, Sadi Karaduman, Diarra, Hüsamettin Tut, Caner Hüseyin Bağ, Mehmet Taş, Nalepa, Eren Tozlu, Serginho ve Balde 11’lisi ile sahaya çıktı. Giresunspor dakika 75’de Eren Tozlu’nun yerine Uzodimma, dakika 84’de Balde’nin yerine Milinkovic, dakika 88’de ise Nalepa yerine Erol Can Akdağ müsabakaya devam etti. Sahasında 1 puana razı gelen Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Kaçırdıkları pozisyonlar olduğunu belirten Keleş, şöyle devam etti; “Bir de verilmeyen bariz bir penaltımız var. O olsaydı oyunun şekli tabi ki değişebilirdi, ikinci yarıda da zaman zaman iyi oynadığımız bölümler oldu fakat hücum bölgesinde sıkıntılarımız oldu, Balde'nin de sakatlanması bizi baya etkiledi. Onun için tabii ki bu tip maçlarda kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin” Keleş, yoğun bir maç programlarının olduğuna işaret ederek, “İstanbul, İzmir, Ankara 3 deplasmanımız var, bunlar bizi baya düşündürüyor, inşallah buradan kurduğumuz iyi kadroyla çıkarız. İnşallah ligin sonunda hedefimize ulaşırız” değerlendirmesinde bulundu. Yılport Samsunspor Teknik Sorumlusu Gökhan Geylani ise iki takım için de saha zemini ve hava koşulları nedeniyle zor bir maç olduğunu vurguladı. İkili mücadelenin çok olduğu bir karşılaşma izlediklerini dile getiren Geylani, “Biz böyle olacağını öngörerek oyun stratejimizi ikinci bölgede savunma yapalım ve on saniyede atağı sonuçlandıralım diye belirlemiştik. Bunda ilk yarıda başarılı olduk ama ikinci yarıda daha başarılı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.
TFF 1. Lig'in 10. haftasında Giresunspor, Cumartesi akşamı sahasında Yılport Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı.

Giresun Atatürk stadında gerçekleşen müsabakada Burak Pakkan, Murat Altan ve Mehmet Akıncık tarafından yönetilen maçta spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Giresun spor müsabakaya Tolgahan Acar, Hayrullah Bilazer, Sadi Karaduman, Diarra, Hüsamettin Tut, Caner Hüseyin Bağ, Mehmet Taş, Nalepa, Eren Tozlu, Serginho ve Balde 11’lisi ile sahaya çıktı.

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Giresun spor dakika 75’de Eren Tozlu’nun yerine Uzodimma, dakika 84’de Balde’nin yerine Milinkovic, dakika 88’de ise Nalepa yerine Erol Can Akdağ müsabakaya devam etti.

Sahasında 1 puana razı gelen Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Kaçırdıkları pozisyonlar olduğunu belirten Keleş, şöyle devam etti; “Bir de verilmeyen bariz bir penaltımız var. O olsaydı oyunun şekli tabi ki değişebilirdi, ikinci yarıda da zaman zaman iyi oynadığımız bölümler oldu fakat hücum bölgesinde sıkıntılarımız oldu, Balde'nin de sakatlanması bizi baya etkiledi. Onun için tabii ki bu tip maçlarda kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin”

Keleş, yoğun bir maç programlarının olduğuna işaret ederek, “İstanbul, İzmir, Ankara 3 deplasmanımız var, bunlar bizi baya düşündürüyor, inşallah buradan kurduğumuz iyi kadroyla çıkarız. İnşallah ligin sonunda hedefimize ulaşırız” değerlendirmesinde bulundu.

Yılport spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Samsun spor Teknik Sorumlusu Gökhan Geylani ise iki takım için de saha zemini ve hava koşulları nedeniyle zor bir maç olduğunu vurguladı.

İkili mücadelenin çok olduğu bir karşılaşma izlediklerini dile getiren Geylani, “Biz böyle olacağını öngörerek oyun stratejimizi ikinci bölgede savunma yapalım ve on saniyede atağı sonuçlandıralım diye belirlemiştik. Bunda ilk yarıda başarılı olduk ama ikinci yarıda daha başarılı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.