SALGININ GÖLGESİNDE 23 NİSAN!

KÜLTÜR 25.04.2021 - 17:47, Güncelleme: 25.04.2021 - 17:47 3272+ kez okundu.
 

SALGININ GÖLGESİNDE 23 NİSAN!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koronavirüs salgını nedeniyle tüm Türkiye’de ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Bulancak’ta da pandemi önlemleri altında asgari bir katılımla gerçekleşti.
Bulancak'ta Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101 yıl dönümü nedeniyle çelenk sunma programı yapıldı. Bulancak Cumhuriyet meydanında 23 Nisan 2021 Cuma saat 10.00’da gerçekleşen programda çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Programa Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Cumhuriyet Savcısı Tacettin Yenioğlu, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Bulancak İlçe Jandarma Komutan V. Teğmen Samet Mülayim, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koronavirüs salgını nedeniyle tüm Türkiye’de ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Bulancak’ta da pandemi önlemleri altında asgari bir katılımla gerçekleşti.

Bulancak'ta Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101 yıl dönümü nedeniyle çelenk sunma programı yapıldı.

Bulancak Cumhuriyet meydanında 23 Nisan 2021 Cuma saat 10.00’da gerçekleşen programda çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.

Programa Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Cumhuriyet Savcısı Tacettin Yenioğlu, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Bulancak İlçe Jandarma Komutan V. Teğmen Samet Mülayim, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.