SALI PAZARINDA MASKE VAR, SOSYAL MESAFE YOK

DÜNYA 30.10.2020 - 10:45, Güncelleme: 31.10.2020 - 10:45 3053+ kez okundu.
 

SALI PAZARINDA MASKE VAR, SOSYAL MESAFE YOK

Bulancak Salı pazarında koronavirüs önlemlerinden maskeye uyulduğu, sosyal mesafenin ise korunamadığı gözlendi.
İnsanların fiyatların düşük olması nedeniyle daha sık tercih ettiği Salı Pazarı, pandemi döneminde olunmasına rağmen boş kalmıyor. Haftalık yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için pazarın yolunu tutan tüketiciler, kısmen önlem alarak pazardan alışveriş yapmaya devam etti. Pazara gelen bazı vatandaşlar daha rahat davranışlar sergilerken bazıları ise alışverişini hızlı biçimde tamamlayıp, ayrılıyor. Kurallara uyanda var uymayanda. Pazarcılar ise pandemiden öncesine göre alışverişin azaldığını dile getirerek eski günleri özlediklerini dile getirdi.   Haber Foto : Erol Küçük
Bulancak Salı pazarında koronavirüs önlemlerinden maskeye uyulduğu, sosyal mesafenin ise korunamadığı gözlendi.

İnsanların fiyatların düşük olması nedeniyle daha sık tercih ettiği Salı Pazarı, pandemi döneminde olunmasına rağmen boş kalmıyor. Haftalık yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için pazarın yolunu tutan tüketiciler, kısmen önlem alarak pazardan alışveriş yapmaya devam etti. Pazara gelen bazı vatandaşlar daha rahat davranışlar sergilerken bazıları ise alışverişini hızlı biçimde tamamlayıp, ayrılıyor. Kurallara uyanda var uymayanda. Pazarcılar ise pandemiden öncesine göre alışverişin azaldığını dile getirerek eski günleri özlediklerini dile getirdi.

 

Haber Foto : Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.