SAMİ ŞİMŞEK’E YENİ GÖREV

SİYASET 28.04.2021 - 16:00, Güncelleme: 28.04.2021 - 16:00 4438+ kez okundu.
 

SAMİ ŞİMŞEK’E YENİ GÖREV

2014 Yılından itibaren Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanlığı yapan Sami Şimşek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Giresun Valiliğine İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü olarak atandı.
Valilikte görevine başlayan Şimşek Diyanet-Sen Şube Başkanlığından ayrılarak, başkanlık görevini Diyanet-Sen Şube Yönetim Kurulu üyesi Müftülük Site Camii İmam Hatibi Engin Öztürk’e devretti. Görevi halefine devreden Başkan Sami Şimşek yaptığı açıklamada; “Erdemli bir teşkilat olan Diyanet-Sen’de 6 yıl Şube Yönetim Kurulu üyeliği, 7 yılda Şube Başkanlığı yaptım. Bu süre içerisinde 2015-2019 yılları arasında 4 yılda Memur-Sen İl Başkanlığı görevini yapma onurunu yaşadım. Kamu çalışanlarımızın büyük bir kısmının Memur-Sen Ailemize teveccüh göstermesi, İl ve İlçe Müftülüğü personellerimizin tamamına yakınının Diyanet-Sen’e gönül vermesi bize büyük bir güç katmış oldu. Üyelerimizin bizlere vermiş olduğu bu güçle ilimiz kamuoyunda sendikamızı birçok platformlarda, Sivil Toplum Kuruluşlarında temsil etmiş olduk. Halende temsil etmeye devam ediyoruz. Ben demeden, biz deyip; Memur-Sen Hizmet Kolu Başkanlarımızla, İl ve İlçelerdeki Yönetimlerimizle ekip ruhuyla birlikte çalıştık. Özelde; üyelerimizin acılı ve tatlı günlerinde her daim yanlarında bulunarak, üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmeye gayret sarf ettik.  Kamu çalışanlarımızın kurumsal haklarının iyileştirilmesinde Genel Merkezlerimizle üyelerimiz arasında köprü vazifesi gördük. Sendikal görevimizin yürütülmesinde kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde olduk. Haksızlıklara karşı asla dikleşmedik ama dik durduk. Genelde; ülkemizin İstiklal ve İstikbaline kast eden iç ve dış mihraklara karşı gerekli inisiyatifleri alarak, sorumluluğumuz gereği birçok eylemlere paydaş, birçoklarına da öncülük ettik. İlimizde sağduyulu Sivil Toplum Kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışarak, çeşitli platformlarda güç birliğinde bulunduk. Ülkemizin selameti için hayra motor, şerre fren olmaya özen gösterdik. Evrensel olarakta; tüm dünya mazlumlarının, zulme uğrayan soydaşlarımızın ilimizde sesi olmaya, onlar için gönül köprüleri kurmaya hassasiyet gösterdik. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun olurlarıyla Giresun Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü olarak atanmamdan dolayı Diyanet-Sen Şube Başkanlığı görevimi Şube Yönetim Kurulu üyemiz Engin Öztürk hocama devretmiş oldum. Sayın Engin Öztürk Başkanıma ve Şube Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyor, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğüne bizleri layık gören; başta atanmamızı yapan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere Sayın Valimiz Enver Ünlü ile çok kıymetli büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum.” İfadelerine yer verdi. Görevi devralan Diyanet-Sen’in yeni Şube Başkanı Engin Öztürk’te; “Şube Başkanımız Sayın Sami Şimşek’le uzun yıllar çok başarılı bir şekilde teşkilatçılık yaptık. Sayın Başkanımızdan devraldığımız bayrağı arkadaşlarımızla beraber başkanımızın bilgi ve birikimlerinden de istifade ederek, daha ileriye taşımaya çalışacağız. Sayın Başkanımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.
2014 Yılından itibaren Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanlığı yapan Sami Şimşek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Giresun Valiliğine İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü olarak atandı.

Valilikte görevine başlayan Şimşek Diyanet-Sen Şube Başkanlığından ayrılarak, başkanlık görevini Diyanet-Sen Şube Yönetim Kurulu üyesi Müftülük Site Camii İmam Hatibi Engin Öztürk’e devretti. Görevi halefine devreden Başkan Sami Şimşek yaptığı açıklamada;

“Erdemli bir teşkilat olan Diyanet-Sen’de 6 yıl Şube Yönetim Kurulu üyeliği, 7 yılda Şube Başkanlığı yaptım. Bu süre içerisinde 2015-2019 yılları arasında 4 yılda Memur-Sen İl Başkanlığı görevini yapma onurunu yaşadım.

Kamu çalışanlarımızın büyük bir kısmının Memur-Sen Ailemize teveccüh göstermesi, İl ve İlçe Müftülüğü personellerimizin tamamına yakınının Diyanet-Sen’e gönül vermesi bize büyük bir güç katmış oldu. Üyelerimizin bizlere vermiş olduğu bu güçle ilimiz kamuoyunda sendikamızı birçok platformlarda, Sivil Toplum Kuruluşlarında temsil etmiş olduk. Halende temsil etmeye devam ediyoruz. Ben demeden, biz deyip; Memur-Sen Hizmet Kolu Başkanlarımızla, İl ve İlçelerdeki Yönetimlerimizle ekip ruhuyla birlikte çalıştık.

Özelde; üyelerimizin acılı ve tatlı günlerinde her daim yanlarında bulunarak, üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmeye gayret sarf ettik.  Kamu çalışanlarımızın kurumsal haklarının iyileştirilmesinde Genel Merkezlerimizle üyelerimiz arasında köprü vazifesi gördük. Sendikal görevimizin yürütülmesinde kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde olduk. Haksızlıklara karşı asla dikleşmedik ama dik durduk.

Genelde; ülkemizin İstiklal ve İstikbaline kast eden iç ve dış mihraklara karşı gerekli inisiyatifleri alarak, sorumluluğumuz gereği birçok eylemlere paydaş, birçoklarına da öncülük ettik. İlimizde sağduyulu Sivil Toplum Kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışarak, çeşitli platformlarda güç birliğinde bulunduk. Ülkemizin selameti için hayra motor, şerre fren olmaya özen gösterdik.

Evrensel olarakta; tüm dünya mazlumlarının, zulme uğrayan soydaşlarımızın ilimizde sesi olmaya, onlar için gönül köprüleri kurmaya hassasiyet gösterdik.

Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun olurlarıyla Giresun Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü olarak atanmamdan dolayı Diyanet-Sen Şube Başkanlığı görevimi Şube Yönetim Kurulu üyemiz Engin Öztürk hocama devretmiş oldum. Sayın Engin Öztürk Başkanıma ve Şube Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyor, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğüne bizleri layık gören; başta atanmamızı yapan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere Sayın Valimiz Enver Ünlü ile çok kıymetli büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Görevi devralan Diyanet-Sen’in yeni Şube Başkanı Engin Öztürk’te; “Şube Başkanımız Sayın Sami Şimşek’le uzun yıllar çok başarılı bir şekilde teşkilatçılık yaptık. Sayın Başkanımızdan devraldığımız bayrağı arkadaşlarımızla beraber başkanımızın bilgi ve birikimlerinden de istifade ederek, daha ileriye taşımaya çalışacağız. Sayın Başkanımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.