‘Şampiyonluğu elde edebilecek kalitedeyiz’

SPOR 04.02.2021 - 17:57, Güncelleme: 04.02.2021 - 17:57 2653+ kez okundu.
 

‘Şampiyonluğu elde edebilecek kalitedeyiz’

TFF 1. Ligin 19. haftasında liderliğini sürdüren yeşil beyazlıların başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, Giresun’un Süper Lig hasretini bu sezon dindirmek istediklerini söyledi.
Ligde çok iyi bir grafik yakalayarak şampiyonluğun favori takımı haline gelen Giresunspor’un başarılı hocası Keleş, Takım olarak sezon sonu yaşamayı arzuladığımız şampiyonluğu elde edebilecek kaliteye sahip olduklarını söyleyip, “Tüm şehir kenetlendik. Şehirde inanılmaz bir birlik, inanılmaz bir coşku var bunu görmek bizi çok heyecanlandırıyor. İnşallah sezon sonunda Şampiyonluk kupasını bu şehre armağan ederek Yarım asra yakın süredir devam eden hasrete son vereceğiz. Bunu başarabilecek bir takımız ve inanıyoruz” dedi. SAHADAN 3 PUANLA AYRILDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ Deplasmanda 4-0 galip geldiğimiz Menemenspor karşılaşmasını değerlendiren teknik direktörümüz Hakan Keleş, “Menemensporu sahada gösterdikleri mücadelelerinden dolayı tebrik etmek istiyorum. Her iki takımda sahaya kazanmak için çıktı. Ancak sahadan galip ayrılan taraf biz olduk. Her maç olduğu gibi bu maçta bizim için zor bir karşılaşmaydı. Maç genelinde daha çok baskı yapan gol arayan bir oyun anlayışımız vardı. Bu istek ve çabada hedeflenen sonucu getirdi. Oyuncularımı sahada gösterdikleri mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Zor bir deplasmandı buradan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz” ifadesinde bulundu. “TAKIM RUHUNU SAHAYA YANSITIYORUZ” Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Diarra ve Nalepa’nın oluşturduğu eksikliğin sahaya yansımadığını belirten Keleş, şöyle devam etti: “Sezon başında değindiğim gibi benim için takım içindeki uyumu, birlik ve beraberlik duygusunu sağlamak çok önemliydi. Bugün geldiğimiz noktada şunu çok net görebiliyoruz. Takım içinde tam anlamıyla bir aile ortamı oluştu. Bunu oynadığımız Menemen maçında bir kez daha göstermiş olduk. Balıkesirspor maçında cezalı duruma düşen oyuncularımızın yokluğunun edişe yaratıcı bir durum olduğu görüşü vardı. Ancak gördük ki bu takımdaki tüm oyuncularım kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getiriyor. Takım ruhunu sahaya gerçek anlamda çok iyi yansıtıyorlar. Bir kez daha tüm oyuncularımı ayrı ayrı tebrik ediyorum.” SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ “Takımımız bu sezon iyi bir grafik yakaladı” diyen Keleş, “Şuan 41 puanla lider konumdayız ve bunula birlikte 8 maçtır gol yemeyen ve 12 maçtır da yenilmeyen bir Giresunspor’u izliyoruz. İyi bir hava yakaladık önümüzde Bursaspor ile oynayacağımız önemli bir karşılaşma var. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Buradan almayı hedeflediğimiz 3 puan ile rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak ve galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Zorlu bir mücadele olacağını biliyoruz” diye konuştu.
TFF 1. Ligin 19. haftasında liderliğini sürdüren yeşil beyazlıların başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, Giresun’un Süper Lig hasretini bu sezon dindirmek istediklerini söyledi.

Ligde çok iyi bir grafik yakalayarak şampiyonluğun favori takımı haline gelen Giresunspor’un başarılı hocası Keleş, Takım olarak sezon sonu yaşamayı arzuladığımız şampiyonluğu elde edebilecek kaliteye sahip olduklarını söyleyip, “Tüm şehir kenetlendik. Şehirde inanılmaz bir birlik, inanılmaz bir coşku var bunu görmek bizi çok heyecanlandırıyor. İnşallah sezon sonunda Şampiyonluk kupasını bu şehre armağan ederek Yarım asra yakın süredir devam eden hasrete son vereceğiz. Bunu başarabilecek bir takımız ve inanıyoruz” dedi.

SAHADAN 3 PUANLA AYRILDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Deplasmanda 4-0 galip geldiğimiz Menemenspor karşılaşmasını değerlendiren teknik direktörümüz Hakan Keleş, “Menemensporu sahada gösterdikleri mücadelelerinden dolayı tebrik etmek istiyorum. Her iki takımda sahaya kazanmak için çıktı. Ancak sahadan galip ayrılan taraf biz olduk. Her maç olduğu gibi bu maçta bizim için zor bir karşılaşmaydı. Maç genelinde daha çok baskı yapan gol arayan bir oyun anlayışımız vardı. Bu istek ve çabada hedeflenen sonucu getirdi. Oyuncularımı sahada gösterdikleri mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Zor bir deplasmandı buradan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz” ifadesinde bulundu.

“TAKIM RUHUNU SAHAYA YANSITIYORUZ”

Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Diarra ve Nalepa’nın oluşturduğu eksikliğin sahaya yansımadığını belirten Keleş, şöyle devam etti:

“Sezon başında değindiğim gibi benim için takım içindeki uyumu, birlik ve beraberlik duygusunu sağlamak çok önemliydi. Bugün geldiğimiz noktada şunu çok net görebiliyoruz. Takım içinde tam anlamıyla bir aile ortamı oluştu. Bunu oynadığımız Menemen maçında bir kez daha göstermiş olduk. Balıkesirspor maçında cezalı duruma düşen oyuncularımızın yokluğunun edişe yaratıcı bir durum olduğu görüşü vardı. Ancak gördük ki bu takımdaki tüm oyuncularım kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getiriyor. Takım ruhunu sahaya gerçek anlamda çok iyi yansıtıyorlar. Bir kez daha tüm oyuncularımı ayrı ayrı tebrik ediyorum.”

SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

“Takımımız bu sezon iyi bir grafik yakaladı” diyen Keleş, “Şuan 41 puanla lider konumdayız ve bunula birlikte 8 maçtır gol yemeyen ve 12 maçtır da yenilmeyen bir Giresunspor’u izliyoruz. İyi bir hava yakaladık önümüzde Bursaspor ile oynayacağımız önemli bir karşılaşma var. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Buradan almayı hedeflediğimiz 3 puan ile rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak ve galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Zorlu bir mücadele olacağını biliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.