Samsun sahilinde yüzen yunuslar görüntülendi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2024 - 14:02, Güncelleme: 13.04.2024 - 14:06 4605 kez okundu.
 

Samsun sahilinde yüzen yunuslar görüntülendi

Samsun sahilinde yüzen yunuslar görüntülendi
Samsun’da sahilde yürüyüş yapan 2 vatandaş yüzen yunusları görüntüledi. Samsun’un Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi mevkisi sahilinde ortaya çıkan yunuslar görsel şölen oluşturdu. Yunusların suya girip çıkması, o sırada yürüyüş yapan 2 vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Vatandaşlar güzel havada yunusları izleyerek yürümenin kendilerine mutluluk verdiğini söylediler. Sahile renk katan 2 yunus bir süre sonra gözden kayboldu.
Samsun sahilinde yüzen yunuslar görüntülendi

Samsun’da sahilde yürüyüş yapan 2 vatandaş yüzen yunusları görüntüledi.
Samsun’un Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi mevkisi sahilinde ortaya çıkan yunuslar görsel şölen oluşturdu. Yunusların suya girip çıkması, o sırada yürüyüş yapan 2 vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Vatandaşlar güzel havada yunusları izleyerek yürümenin kendilerine mutluluk verdiğini söylediler. Sahile renk katan 2 yunus bir süre sonra gözden kayboldu.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.