Samsun’da İcra'dan satılık arsa

RESMİ İLAN 21.01.2021 - 15:55 2489+ kez okundu.
 

Samsun’da İcra'dan satılık arsa

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesinde bulunan bir arsa satışa çıkarıldı.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, çevresinde çok katlı konut ve iş merkezleri bulunan, güneyinde TOKİ tarafından yapılan Çay mahallesi konutları, batısında ise takriben 50 metre mesafede Samsun Adliye binası, doğusunda Mert Irmağı ve 150 metre mesafede Piazza alış veriş merkezi ile Anemem oteli bulunan arsanın satışa çıkarıldığı öğrenildi.     Detaylı bilgi için tıklayınız…
Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesinde bulunan bir arsa satışa çıkarıldı.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, çevresinde çok katlı konut ve iş merkezleri bulunan, güneyinde TOKİ tarafından yapılan Çay mahallesi konutları, batısında ise takriben 50 metre mesafede Samsun Adliye binası, doğusunda Mert Irmağı ve 150 metre mesafede Piazza alış veriş merkezi ile Anemem oteli bulunan arsanın satışa çıkarıldığı öğrenildi.

 

 

Detaylı bilgi için tıklayınız…

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.