Samsun'da yaşlı kadının ilacını jandarma ekipleri teslim etti

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 16.02.2021 - 16:08, Güncelleme: 17.02.2021 - 09:43 3635+ kez okundu.
 

Samsun'da yaşlı kadının ilacını jandarma ekipleri teslim etti

Samsun'un Asarcık ilçesinde, yoğun kar ve tipi nedeniyle ilaçlarını temin edemeyen yaşlı kadına jandarma ekipleri destek oldu.
İlçenin Çulhaoğlu Mahallesi'nde oturan Zeynep Çulha, aşırı kar nedeniyle ilaçlarını temin edemeyince jandarma ekiplerinden yardım talep etti. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çulha'nın ilaçlarını alarak evine teslim etti. Samsun Valiliği, yaptığı açıklamada, aşırı kar nedeniyle ilaçlarını temin edemeyen ve yardım edecek kimsesi de olmayan Zeynep Çulha'nın yardımına koşarak, ilaçlarını evine kadar ulaştıran jandarma personeline teşekkür etti.  
Samsun'un Asarcık ilçesinde, yoğun kar ve tipi nedeniyle ilaçlarını temin edemeyen yaşlı kadına jandarma ekipleri destek oldu.

İlçenin Çulhaoğlu Mahallesi'nde oturan Zeynep Çulha, aşırı kar nedeniyle ilaçlarını temin edemeyince jandarma ekiplerinden yardım talep etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çulha'nın ilaçlarını alarak evine teslim etti.

Samsun Valiliği, yaptığı açıklamada, aşırı kar nedeniyle ilaçlarını temin edemeyen ve yardım edecek kimsesi de olmayan Zeynep Çulha'nın yardımına koşarak, ilaçlarını evine kadar ulaştıran jandarma personeline teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.