Şebinkarahisar'da dikkat çeken pankart sosyal medyada gündem oldu!

SİYASET 13.04.2024 - 18:44, Güncelleme: 13.04.2024 - 18:44 6742 kez okundu.
 

Şebinkarahisar'da dikkat çeken pankart sosyal medyada gündem oldu!

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde bir köyde asılan pankart tartışma konusu oldu.
İlçenin Yedikardeş Köyünde yapılan muhtarlık seçimi sonrası kim tarafından asıldığı bilinmeyen pankart dikkat çekerken, merakları da beraberinde getirdi. Şebinkarahisar'ın 2 mahalleli Yedikardeş Köyü'nde yapılan muhtarlık seçimi 4 dönem sonra el değiştirdi. 2 adayın kıran kırana yarıştığı muhtarlık seçiminde, muhtarlık seçiminden sonra muhtarlık 20 yıl sonra el değiştirdi. Seçimin ardından asıldığı öğrenilen ve "Kaç paraysa bedeliniz, sıkıntı yok onu da öderiz." yazılan pankart köyün girişine asıldı.   Yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu!   31 Mart tarihinde yapılan muhtarlık seçimlerinde Necati Çiftci 89, Yaşar Gedik 46, Sait Çiftci ise 31 oy almıştı.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde bir köyde asılan pankart tartışma konusu oldu.

İlçenin Yedikardeş Köyünde yapılan muhtarlık seçimi sonrası kim tarafından asıldığı bilinmeyen pankart dikkat çekerken, merakları da beraberinde getirdi.

Şebinkarahisar'ın 2 mahalleli Yedikardeş Köyü'nde yapılan muhtarlık seçimi 4 dönem sonra el değiştirdi. 2 adayın kıran kırana yarıştığı muhtarlık seçiminde, muhtarlık seçiminden sonra muhtarlık 20 yıl sonra el değiştirdi. Seçimin ardından asıldığı öğrenilen ve "Kaç paraysa bedeliniz, sıkıntı yok onu da öderiz." yazılan pankart köyün girişine asıldı.

 

Yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu!

 

31 Mart tarihinde yapılan muhtarlık seçimlerinde Necati Çiftci 89, Yaşar Gedik 46, Sait Çiftci ise 31 oy almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.