Sefo memleketi Bulancak'a selam yolladı

SANAT 13.07.2023 - 00:19, Güncelleme: 13.07.2023 - 00:19 42065+ kez okundu.
 

Sefo memleketi Bulancak'a selam yolladı

Ordu Giresun Gençlik konseri kapsamında Gülyalı Çikolatapark’ta sahneye çıkan Sefo sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser sırasında sahnede Giresunspor forması açarak, memleketi Bulancak’a selam gönderen ünlü sanatçı ahde vefasıyla gönüllerde taht kurdu. Ordu Giresun Havalimanı yanında ki Çikolata Park'ta gerçekleşen Rap Sanatçısı Sefo konseri için hayranları erken saatlerde konser alanında yerini aldı. Sefo'nun birbirinden güzel parçalarına eşlik etmek isteyen hayranları alana girmek için birbiriyle mücadele etti. Mükemmel bir şekilde sahneye çıkan Sefo, sevilen parçalarını hayranları için söyledi. Konser arasında kendisininde Giresun Bulancaklı olduğunu ifade eden Sefo, dayısı Birol Aktay'a ve tüm Bulancaklılara selam gönderdi. Yeni çıkardığı teklisi Araba’yı sahnede 3 kez seyirci eşliğinde söyleyen ünlü şarkıcı, 2 saatlik sahne performansıyla izleyicisine unutulmaz bir gece yaşattı.
Ordu Giresun Gençlik konseri kapsamında Gülyalı Çikolatapark’ta sahneye çıkan Sefo sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sırasında sahnede Giresunspor forması açarak, memleketi Bulancak’a selam gönderen ünlü sanatçı ahde vefasıyla gönüllerde taht kurdu.

Ordu Giresun Havalimanı yanında ki Çikolata Park'ta gerçekleşen Rap Sanatçısı Sefo konseri için hayranları erken saatlerde konser alanında yerini aldı.

Sefo'nun birbirinden güzel parçalarına eşlik etmek isteyen hayranları alana girmek için birbiriyle mücadele etti.

Mükemmel bir şekilde sahneye çıkan Sefo, sevilen parçalarını hayranları için söyledi.

Konser arasında kendisininde Giresun Bulancaklı olduğunu ifade eden Sefo, dayısı Birol Aktay'a ve tüm Bulancaklılara selam gönderdi.

Yeni çıkardığı teklisi Araba’yı sahnede 3 kez seyirci eşliğinde söyleyen ünlü şarkıcı, 2 saatlik sahne performansıyla izleyicisine unutulmaz bir gece yaşattı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.