Serdar Aydın, son yolculuğuna uğurlandı

VEFAT 27.03.2021 - 14:43, Güncelleme: 27.03.2021 - 14:54 5316+ kez okundu.
 

Serdar Aydın, son yolculuğuna uğurlandı

Giresunspor Kulübü eski Başkanlarından hemşerimiz Olgun Aydın ve Bulancak'ın sevilen simalarından Ömer Aydın'ın yeğenleri Serdar Aydın, son yolculuğuna uğurlandı.
Perşembe günü sabah saatlerinde İstanbul'da hayatını kaybeden 28 yaşında ki Serdar Aydın, sevenlerinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Giresunspor Kulübü eski Başkanlarından hemşerimiz Olgun Aydın ve Bulancak'ın sevilen simalarından Ömer Aydın'ın yeğenleri, Aslan Aydın ve Asiye Ekmekçi'nin oğulları, Mesut ve Aykut Aydın'ın kardeşleri Serdar Aydın'ın cenazesi Cuma akşamı İstanbul'dan memleketi Bulancak’a getirildi. Aydın’ın cenazesi Cumartesi günü(bugün) saat 14.00’da Bulancak Orta Camide kılınan cenaze namazından sonra Bulancak Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi. Aydın’ın cenaze töreninde konuşan amcası Olgun Aydın, acılarını paylaşan ve cenazeye katılanlara teşekkür etti. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Giresunspor Kulübü eski Başkanlarından hemşerimiz Olgun Aydın ve Bulancak'ın sevilen simalarından Ömer Aydın'ın yeğenleri Serdar Aydın, son yolculuğuna uğurlandı.

Perşembe günü sabah saatlerinde İstanbul'da hayatını kaybeden 28 yaşında ki Serdar Aydın, sevenlerinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Giresunspor Kulübü eski Başkanlarından hemşerimiz Olgun Aydın ve Bulancak'ın sevilen simalarından Ömer Aydın'ın yeğenleri, Aslan Aydın ve Asiye Ekmekçi'nin oğulları, Mesut ve Aykut Aydın'ın kardeşleri Serdar Aydın'ın cenazesi Cuma akşamı İstanbul'dan memleketi Bulancak’a getirildi.

Aydın’ın cenazesi Cumartesi günü(bugün) saat 14.00’da Bulancak Orta Camide kılınan cenaze namazından sonra Bulancak Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Aydın’ın cenaze töreninde konuşan amcası Olgun Aydın, acılarını paylaşan ve cenazeye katılanlara teşekkür etti.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.