‘Sezon sonunda 44 yıllık hasret sonlanacak’

SPOR 30.03.2021 - 18:10, Güncelleme: 30.03.2021 - 18:10 3968+ kez okundu.
 

‘Sezon sonunda 44 yıllık hasret sonlanacak’

GZT Giresunsporumuzun tecrübeli Teknik Direktörü Hakan Keleş, Sezon sonunda 44 yıllık hasretin sonlanacağını söyledi.
TFF 1. Ligin 28. Haftasında kendi sahasında İstanbulspor’u ağırlayacak olan takımımız Cumartesi günü saat 16.00’ da Çotanak Spor Kompleksinde oynanacak karşılaşmada 3 puan için mücadele edecek. TFF 1Ligin 27. Haftasında Samsunspor ile oynadıkları karşılaşmayı 2-0 yenen ve ligdeki puanını 56 ya yükselterek liderliğini devam ettiren takımımızın tecrübeli hocası Keleş, buradan elde ettikleri 3 puanın moral olarak kendilerine çok iyi geldiğini söyledi. MİLLİ MAÇ ARASINI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORUZ Milli maç arasında Giresunspor tesislerinde kampa giren takımımız oynayacakları İstanbulspor karşılaşması için yoğun mesai harcıyor. Ligde kalan 7 maçın final maçı niteliğinde olduğunu söyleyen Keleş, Milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerine vurgu yaparak “Takımda moraller çok iyi ve bu arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım saha içinde ve dışında her türlü fedakarlıkta bulunarak özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Artık sona yaklaşıyoruz. Biz sezon sonunda bu şehre armağan edeceğimiz şampiyonluğun heyecanı ile ligde mücadelemizi sürdürüyoruz. Hepimiz buna çok inandık. Taraftarımızda her zaman olduğu gibi yanımızda durmaya bize destek olmaya devam etsin.” dedi. Keleş, Samsunspor maçında 2 gol atarak takımına 3 puanı kazandıran Abdou Razack Troere’nin Milli Takım kampında olduğunu yarın akşam itibariyle Giresun’a döneceğini ve antrenmanlara katılacağını sözlerine ekledi.
GZT Giresunsporumuzun tecrübeli Teknik Direktörü Hakan Keleş, Sezon sonunda 44 yıllık hasretin sonlanacağını söyledi.

TFF 1. Ligin 28. Haftasında kendi sahasında İstanbulspor’u ağırlayacak olan takımımız Cumartesi günü saat 16.00’ da Çotanak Spor Kompleksinde oynanacak karşılaşmada 3 puan için mücadele edecek.

TFF 1Ligin 27. Haftasında Samsunspor ile oynadıkları karşılaşmayı 2-0 yenen ve ligdeki puanını 56 ya yükselterek liderliğini devam ettiren takımımızın tecrübeli hocası Keleş, buradan elde ettikleri 3 puanın moral olarak kendilerine çok iyi geldiğini söyledi.

MİLLİ MAÇ ARASINI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORUZ

Milli maç arasında Giresunspor tesislerinde kampa giren takımımız oynayacakları İstanbulspor karşılaşması için yoğun mesai harcıyor. Ligde kalan 7 maçın final maçı niteliğinde olduğunu söyleyen Keleş, Milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerine vurgu yaparak “Takımda moraller çok iyi ve bu arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım saha içinde ve dışında her türlü fedakarlıkta bulunarak özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Artık sona yaklaşıyoruz. Biz sezon sonunda bu şehre armağan edeceğimiz şampiyonluğun heyecanı ile ligde mücadelemizi sürdürüyoruz. Hepimiz buna çok inandık. Taraftarımızda her zaman olduğu gibi yanımızda durmaya bize destek olmaya devam etsin.” dedi.

Keleş, Samsunspor maçında 2 gol atarak takımına 3 puanı kazandıran Abdou Razack Troere’nin Milli Takım kampında olduğunu yarın akşam itibariyle Giresun’a döneceğini ve antrenmanlara katılacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.