Silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 5 zanlı tutuklandı

ASAYİŞ 01.03.2021 - 11:29, Güncelleme: 01.03.2021 - 11:29 2868+ kez okundu.
 

Silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 5 zanlı tutuklandı

Giresun merkezli 3 ilde silah kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 16 şüpheliden 5'i tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince silah kaçakçılığı yaptıkları belirlenen zanlılara yönelik Giresun'un Eynesil ilçesi ile Trabzon ve İstanbul'da tespit edilen 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı, adreslerde yapılan aramada 6 ruhsatsız ve 2 kurusıkı tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 199 sahte 100 liralık banknot, bir sahte 100 dolarlık banknot, silah parçaları ve fişekler ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Görele Adliyesine sevk edilen zanlılardan 5'i çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 10'u adli kontrol şartıyla, biri e ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı.
Giresun merkezli 3 ilde silah kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 16 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince silah kaçakçılığı yaptıkları belirlenen zanlılara yönelik Giresun'un Eynesil ilçesi ile Trabzon ve İstanbul'da tespit edilen 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı, adreslerde yapılan aramada 6 ruhsatsız ve 2 kurusıkı tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 199 sahte 100 liralık banknot, bir sahte 100 dolarlık banknot, silah parçaları ve fişekler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Görele Adliyesine sevk edilen zanlılardan 5'i çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 10'u adli kontrol şartıyla, biri e ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.