Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 24.04.2024 - 17:33, Güncelleme: 24.04.2024 - 17:40 1803 kez okundu.
 

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Sungurlu Mahallesi'nde B.C.A, S.B. ile iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.C.A. belinden çıkardığı tabanca ile S.B'yi iki el ateş ederek yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. S.B, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı, burada yapılan müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaçan B.C.A. ise bir süre sonra Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.  
Samsun'un Çarşamba ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sungurlu Mahallesi'nde B.C.A, S.B. ile iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.C.A. belinden çıkardığı tabanca ile S.B'yi iki el ateş ederek yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

S.B, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı, burada yapılan müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaçan B.C.A. ise bir süre sonra Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.