Sinop'ta sel felaketinin ikinci yılında yaşamını yitirenler için mevlit okutuldu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 11.08.2023 - 15:20, Güncelleme: 11.08.2023 - 15:20 3528+ kez okundu.
 

Sinop'ta sel felaketinin ikinci yılında yaşamını yitirenler için mevlit okutuldu

SİNOP (AA) - Sinop'un Ayancık ilçesinde 11 Ağustos 2021'de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu.
Sel felaketinin ikinci yılı nedeniyle Ayancık Kaymakamlığı ve Ayancık Belediyesince anma programı düzenlendi. Sahil Camisi'nde, sel felaketinde hayatını kaybeden 16 kişi için Kur'an-ı Kerim ve mevlit okutuldu. Ayrıca cuma namazının ardından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Programa hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Ayancık Kaymakamı Recep Hasar, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Ayancık İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Samet Türksoy da katıldı. 11 Ağustos 2021'de metrekareye 24 saatte 240 kilogram yağışın düştüğü Ayancık'ta meydana gelen sel felaketinde 16 kişi hayatını kaybetmişti.
SİNOP (AA) - Sinop'un Ayancık ilçesinde 11 Ağustos 2021'de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu.

Sel felaketinin ikinci yılı nedeniyle Ayancık Kaymakamlığı ve Ayancık Belediyesince anma programı düzenlendi.

Sahil Camisi'nde, sel felaketinde hayatını kaybeden 16 kişi için Kur'an-ı Kerim ve mevlit okutuldu. Ayrıca cuma namazının ardından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Programa hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Ayancık Kaymakamı Recep Hasar, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Ayancık İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Samet Türksoy da katıldı.

11 Ağustos 2021'de metrekareye 24 saatte 240 kilogram yağışın düştüğü Ayancık'ta meydana gelen sel felaketinde 16 kişi hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.