Sokak hayvanları unutulmadı

YAŞAM 19.02.2021 - 15:01, Güncelleme: 19.02.2021 - 15:01 2592+ kez okundu.
 

Sokak hayvanları unutulmadı

Görele’de etkili olan kar yağışında Görele Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı.
Sokak hayvanları için harekete geçen Görele Belediyesi ekipleri ilçedeki beslenme istasyonlarına su ve mama bıraktı. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, sevimli dostlarımızı hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, “Yaratılan her canlıya merhamet anlayışımız ile sürekli olarak ilçemizdeki minik dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını gideriyor, veteriner ekibimizle gerekli sağlık taramalarını yaparak hızlıca tedavilerini gerçekleştiriyoruz. İlçemizde etkili olan kar yağışı sevimli dostlarımızı zora sokmaktadır. Bizler de bu duruma kayıtsız kalmadık. Ekiplerimiz, hemen harekete geçerek ilçemizde sevimli dostlarımız için oluşturduğumuz beslenme istasyonlarına mama ve su bıraktı. Böylece onların beslenme ihtiyacını da gidermiş olduk. Tüm vatandaşlarımızın sevimli dostlarımız için elini taşın altına koymaya davet ediyoruz” dedi.
Görele’de etkili olan kar yağışında Görele Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı.

Sokak hayvanları için harekete geçen Görele Belediyesi ekipleri ilçedeki beslenme istasyonlarına su ve mama bıraktı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, sevimli dostlarımızı hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, “Yaratılan her canlıya merhamet anlayışımız ile sürekli olarak ilçemizdeki minik dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını gideriyor, veteriner ekibimizle gerekli sağlık taramalarını yaparak hızlıca tedavilerini gerçekleştiriyoruz. İlçemizde etkili olan kar yağışı sevimli dostlarımızı zora sokmaktadır. Bizler de bu duruma kayıtsız kalmadık. Ekiplerimiz, hemen harekete geçerek ilçemizde sevimli dostlarımız için oluşturduğumuz beslenme istasyonlarına mama ve su bıraktı. Böylece onların beslenme ihtiyacını da gidermiş olduk. Tüm vatandaşlarımızın sevimli dostlarımız için elini taşın altına koymaya davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.