Son bir ayda 59 aranan şahıs yakalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 22.04.2024 - 12:24, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:14 979 kez okundu.
 

Son bir ayda 59 aranan şahıs yakalandı

Rize'de son bir ayda aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 59 kişinin yakalandığı bildirildi.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 18 Mart-18 Nisan arasında yapılan işlemlerde 5 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24, 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişinin cezaevine teslim edildiği, toplamda 59 kişi hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi. Açıklamada, cezaevine teslim edilen 28 kişiden 3'ünün kaçakçılık ile mücadele, 5 kişinin hırsızlık, 1 kişinin uyuşturucu madde kullanma, bulundurma gibi suçlardan arama kaydı bulunduğu kaydedildi.
Rize'de son bir ayda aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 59 kişinin yakalandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 18 Mart-18 Nisan arasında yapılan işlemlerde 5 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24, 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişinin cezaevine teslim edildiği, toplamda 59 kişi hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, cezaevine teslim edilen 28 kişiden 3'ünün kaçakçılık ile mücadele, 5 kişinin hırsızlık, 1 kişinin uyuşturucu madde kullanma, bulundurma gibi suçlardan arama kaydı bulunduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.