‘SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ’

SPOR 30.11.2020 - 16:52, Güncelleme: 30.11.2020 - 16:52 2865+ kez okundu.
 

‘SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ’

TFF 1. Lig'de 2 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Altay ile erteleme maçında karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, kazanma adına Altay karşısında sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.
TFF 1. Lig’de 7. Haftanın erteleme maçında Çarşamba günü deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Giresunspor, dün İstanbul’dan İzmir’e geçti. Saat 16.00 uçağıyla İstanbul’dan İzmir’e uçan Giresunspor kafilesi, Bayraklı Hilton Garden İnn Hotel’de kampa girdi. Yeşil Beyazlılar, Altay maçının idmanlarını bugün ve yarın İzmir’de yapacaklar. Yeşil beyazlılar, Çarşamba günü oynayacakları Altay karşılaşmasının ardından aynı gün saat 18.30 uçağıyla İzmir’den Trabzon’a uçacaklar, Trabzon’dan da takım otobüsüyle şehre geri dönecekler. Teknik Direktör Keleş yaptığı açıklamada, 7'nci haftada oynanması gereken Altay karşılaşmasının, rakip takımda görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ertelendiğini anımsattı. TFF tarafından maçın 2 Aralık Çarşamba günü oynanmasının kararlaştırıldığını belirten Keleş, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini aktardı. Keleş, üst sıralardan kopmama adına Altay karşısında puan veya puanlar alma hedefinde olduklarını ifade ederek, "Üç oyuncumuz Kovid-19 tedavisi görüyor. İki isim ise cezalı. 5 eksik oyuncu ile İzmir deplasmanına gideceğiz. Çok zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Kazanma adına Altay karşısında sonuna kadar savaşacağız. Hedefimiz puan veya puanlar alarak Giresun'a dönmek." diye konuştu. Keleş, Altay maçıyla son 12 günde dördüncü karşılaşmalarını oynayacaklarını da sözlerine ekledi. HAKEMLER NETLEŞTİ Merkez Hakem Kurulu iki takım arasındaki zorlu doksan dakikaya orta hakem olarak Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Caner Ak’ı atadı. Yardımcı hakemler olarak Ordu’dan Cemal Alpay ve Sakarya’dan Suat Güz görevlendirildi. Dördüncü hakem olarak da Ankara’dan Burak Olcar görevlendirildi. ÇOTANAKLAR’DA EKSİK ÇOK Giresunspor, İstanbulspor ile oynadığı maçta çok önemli eksilerle sahaya çıktı. Çotanaklarda sakatlığı süren İbrahima Balde ile koronavirüs test sonuçları pozitif çıkan ve karantina süreçleri başlayan Michal Jan Nalepa ile Hüsamettin Tut, İstanbul deplasmanında forma giyemedi. Bu oyuncuların eksikliğine Sergio’nun da kırmızı kart görmesinin eklenmesine rağmen Çotanaklar, rakibinden 1 puanı bileğinin hakkıyla söküp almayı bildi. İstanbul maçında sarı kart gören Mehmet Taş da, Altay maçı öncesi cezalı duruma düştü.
TFF 1. Lig'de 2 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Altay ile erteleme maçında karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, kazanma adına Altay karşısında sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.

TFF 1. Lig’de 7. Haftanın erteleme maçında Çarşamba günü deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Giresunspor, dün İstanbul’dan İzmir’e geçti. Saat 16.00 uçağıyla İstanbul’dan İzmir’e uçan Giresunspor kafilesi, Bayraklı Hilton Garden İnn Hotel’de kampa girdi. Yeşil Beyazlılar, Altay maçının idmanlarını bugün ve yarın İzmir’de yapacaklar. Yeşil beyazlılar, Çarşamba günü oynayacakları Altay karşılaşmasının ardından aynı gün saat 18.30 uçağıyla İzmir’den Trabzon’a uçacaklar, Trabzon’dan da takım otobüsüyle şehre geri dönecekler.

Teknik Direktör Keleş yaptığı açıklamada, 7'nci haftada oynanması gereken Altay karşılaşmasının, rakip takımda görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ertelendiğini anımsattı.

TFF tarafından maçın 2 Aralık Çarşamba günü oynanmasının kararlaştırıldığını belirten Keleş, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini aktardı.

Keleş, üst sıralardan kopmama adına Altay karşısında puan veya puanlar alma hedefinde olduklarını ifade ederek, "Üç oyuncumuz Kovid-19 tedavisi görüyor. İki isim ise cezalı. 5 eksik oyuncu ile İzmir deplasmanına gideceğiz. Çok zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Kazanma adına Altay karşısında sonuna kadar savaşacağız. Hedefimiz puan veya puanlar alarak Giresun'a dönmek." diye konuştu.

Keleş, Altay maçıyla son 12 günde dördüncü karşılaşmalarını oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

HAKEMLER NETLEŞTİ

Merkez Hakem Kurulu iki takım arasındaki zorlu doksan dakikaya orta hakem olarak Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Caner Ak’ı atadı. Yardımcı hakemler olarak Ordu’dan Cemal Alpay ve Sakarya’dan Suat Güz görevlendirildi. Dördüncü hakem olarak da Ankara’dan Burak Olcar görevlendirildi.

ÇOTANAKLAR’DA EKSİK ÇOK

Giresunspor, İstanbulspor ile oynadığı maçta çok önemli eksilerle sahaya çıktı. Çotanaklarda sakatlığı süren İbrahima Balde ile koronavirüs test sonuçları pozitif çıkan ve karantina süreçleri başlayan Michal Jan Nalepa ile Hüsamettin Tut, İstanbul deplasmanında forma giyemedi. Bu oyuncuların eksikliğine Sergio’nun da kırmızı kart görmesinin eklenmesine rağmen Çotanaklar, rakibinden 1 puanı bileğinin hakkıyla söküp almayı bildi. İstanbul maçında sarı kart gören Mehmet Taş da, Altay maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.