Şükrü Özkan vefat etti

VEFAT 11.01.2021 - 15:10, Güncelleme: 11.01.2021 - 18:20 3840+ kez okundu.
 

Şükrü Özkan vefat etti

Karadeniz Teknik Üniversitesi Personeli Şükrü Özkan vefat etti.
İnece Köyünden Hacıvelioğullarından Merhum Aslan Özkan ve Havva Özkan'ın oğlu, Sevil Özkan’ın eşi, Aysun, Erhan, Soner Özkan’ın babaları, Şükran Memiş, Perihan Aslan ve Bulancak Vergi Dairesi çalışanlarından Doğan Özkan’ın ağabeyleri Karadeniz Teknik Üniversitesi Personeli Şükrü Özkan vefat etti. Özkan’ın cenazesi Salı günü saat 11.00’da İnece Köyünde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Personeli Şükrü Özkan vefat etti.

İnece Köyünden Hacıvelioğullarından Merhum Aslan Özkan ve Havva Özkan'ın oğlu, Sevil Özkan’ın eşi, Aysun, Erhan, Soner Özkan’ın babaları, Şükran Memiş, Perihan Aslan ve Bulancak Vergi Dairesi çalışanlarından Doğan Özkan’ın ağabeyleri Karadeniz Teknik Üniversitesi Personeli Şükrü Özkan vefat etti. Özkan’ın cenazesi Salı günü saat 11.00’da İnece Köyünde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.