‘TAHTADA ANLATIR GİBİ DERS ANLATABİLİYORUM’

EĞİTİM 05.10.2020 - 16:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3317+ kez okundu.
 

‘TAHTADA ANLATIR GİBİ DERS ANLATABİLİYORUM’

Ömer Hekim İlkokulu 3. Sınıf öğretmeni Şeref Karahüseyin öğrencileriyle canlı sınıf uygulaması yapanlardan.
Sanki tahtadaymış gibi sınıfına hakim olabildiğini anlatan Öğretmen Karahüseyin, “Çocuklarla birlikte nasıl ders yapabiliriz diye düşündük. Konu anlatım notlarını bilgisayardan açıyorum. Tahtada anlatır gibi ders anlatabiliyorum. Öğrencilere konuyu önceden söylüyorum. Ona hazırlanıyorlar. Çok sıkılmasınlar ve Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) da takip etsinler diye her gün yapmıyorum. Günde 6 saat ders anlatıyoruz. Canlı derslere en az 10 öğrenci katılıyor. Çocuklar bu sayede birbirlerini görüyorlar. Sonra whatsaap grupları üzerinden değerlendirme yapıyoruz” dedi.   Haber : Erol Küçük  
Ömer Hekim İlkokulu 3. Sınıf öğretmeni Şeref Karahüseyin öğrencileriyle canlı sınıf uygulaması yapanlardan.

Sanki tahtadaymış gibi sınıfına hakim olabildiğini anlatan Öğretmen Karahüseyin, “Çocuklarla birlikte nasıl ders yapabiliriz diye düşündük. Konu anlatım notlarını bilgisayardan açıyorum. Tahtada anlatır gibi ders anlatabiliyorum. Öğrencilere konuyu önceden söylüyorum. Ona hazırlanıyorlar. Çok sıkılmasınlar ve Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) da takip etsinler diye her gün yapmıyorum. Günde 6 saat ders anlatıyoruz. Canlı derslere en az 10 öğrenci katılıyor. Çocuklar bu sayede birbirlerini görüyorlar. Sonra whatsaap grupları üzerinden değerlendirme yapıyoruz” dedi.

 

Haber : Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.