TARIMDA VERİMLİLİĞİN TEK İSMİ... ‘GİRESUN ORGANİK GÜBRE’

EKONOMİ 21.12.2020 - 15:27, Güncelleme: 21.12.2020 - 15:27 3864+ kez okundu.
 

TARIMDA VERİMLİLİĞİN TEK İSMİ... ‘GİRESUN ORGANİK GÜBRE’

Giresun’da ürettikleri organik gübre ile tüm ülkeye hizmet veren Giresun Organik Gübre ürettiği çeşitli gübreler ile başta fındık üreticisi olmak üzere tarıma dayalı tüm ürünlerde elde edilen sağlıklı ve verimli ürünler ile üreticilerin yüzünü güldürüyor.
Sıvı ve katı gübreler olmak üzere tarım ürünlerinde verimi artıran gübre üretiminde iddialı olan Giresun Organik Gübre tamamen organik ve organomineral olarak üretiliyor. ‘Giresun'da üretiyor, Türkiye'deki tüm çiftçilere ulaştırıyoruz’ Son yıllarda kullanılan kimyasal gübrelerin ülke topraklarına ve dünyaya verdiği ağır tahribatları giderme konusunda iddialı olan Giresun Organik Gübre organik ve organomineral gübreleri kendi tesislerinde ve günümüzün son teknolojik makineleri ile üreterek hem ülke ekonomisine hem de Türk çiftçisine katma değer sağlamaktadır. Giresun Organik Gübre kullanan üreticilerin üründen son derece mennun olması da ayrı bir gurur kaynağı oluyor. ‘Sektörde 10 yıllık tecrübe ile hizmet veriyoruz’ Tüm ürünlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tesciline sahip olan Giresun Organik Gübre sektörde 10 yıllık bir deneyime sahip olmanın verdiği güven ile hizmetine devam ediyor. Ürünü sadece satmakla değil, üreticiye uygulama desteği de veren firma bu konuda da üreticilerden tam not alıyor. 2012 yılında kurulan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ceylan, başlatmış olduğu Solucan Gübresi’nin ilk havuzunu kurdu. 2015 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan çalışma onay belgesini alarak üretime başladı. Firma GRS_ORG ORGANİK GÜBRE; kimyasal gübrelerin ülke topraklarına ve dünyaya verdiği ağır tahribatların arttığı bugünlerde organik ve organomineral gübreleri kendi tesislerimizde günümüzün son teknolojik makineleri ile üreterek hem ülke ekonomisine hem de Türk çiftçisine katma değer sağlamaktadır. Ürettikleri ürünler hakkında bilgi veren Ceylan, “Fındık tarımı için kullanılan LESOL, toprağı canlandırmak için solucan gübresi, sertleşmiş toprak için köklendirme gübresi, bitki boyunu ve sap kalınlığını artıran çinko, yüksek etkili bor kaynağı için BZN, bitkide vitamin, karbonhidrat, protein sentezi, fotosentez ve solunum gibi çok sayıda komplex için bakır ve bitki enzimlerini uyaran, bitkide ve toprakta organik katalizör olarak rol alan SOL POWER başlıca ürünlerimizdir. Giresun’da Barça Köyü Yeni Çağ Mevkii Dereli Yolu Üzeri 6. Kilometre de faaliyet gösteren firmamıza 0 (555) 145 44 28 - 0(533) 684 53 39 - (0 543) 361 07 32 - 0 (535) 052 77 28 nolu telefonlardan ya da [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz” diye konuştu.
Giresun’da ürettikleri organik gübre ile tüm ülkeye hizmet veren Giresun Organik Gübre ürettiği çeşitli gübreler ile başta fındık üreticisi olmak üzere tarıma dayalı tüm ürünlerde elde edilen sağlıklı ve verimli ürünler ile üreticilerin yüzünü güldürüyor.

Sıvı ve katı gübreler olmak üzere tarım ürünlerinde verimi artıran gübre üretiminde iddialı olan Giresun Organik Gübre tamamen organik ve organomineral olarak üretiliyor.

‘Giresun'da üretiyor, Türkiye'deki tüm çiftçilere ulaştırıyoruz’

Son yıllarda kullanılan kimyasal gübrelerin ülke topraklarına ve dünyaya verdiği ağır tahribatları giderme konusunda iddialı olan Giresun Organik Gübre organik ve organomineral gübreleri kendi tesislerinde ve günümüzün son teknolojik makineleri ile üreterek hem ülke ekonomisine hem de Türk çiftçisine katma değer sağlamaktadır.

Giresun Organik Gübre kullanan üreticilerin üründen son derece mennun olması da ayrı bir gurur kaynağı oluyor.

‘Sektörde 10 yıllık tecrübe ile hizmet veriyoruz’

Tüm ürünlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tesciline sahip olan Giresun Organik Gübre sektörde 10 yıllık bir deneyime sahip olmanın verdiği güven ile hizmetine devam ediyor.

Ürünü sadece satmakla değil, üreticiye uygulama desteği de veren firma bu konuda da üreticilerden tam not alıyor.

2012 yılında kurulan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ceylan, başlatmış olduğu Solucan Gübresi’nin ilk havuzunu kurdu.

2015 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan çalışma onay belgesini alarak üretime başladı.

Firma GRS_ORG ORGANİK GÜBRE; kimyasal gübrelerin ülke topraklarına ve dünyaya verdiği ağır tahribatların arttığı bugünlerde organik ve organomineral gübreleri kendi tesislerimizde günümüzün son teknolojik makineleri ile üreterek hem ülke ekonomisine hem de Türk çiftçisine katma değer sağlamaktadır.

Ürettikleri ürünler hakkında bilgi veren Ceylan, “Fındık tarımı için kullanılan LESOL, toprağı canlandırmak için solucan gübresi, sertleşmiş toprak için köklendirme gübresi, bitki boyunu ve sap kalınlığını artıran çinko, yüksek etkili bor kaynağı için BZN, bitkide vitamin, karbonhidrat, protein sentezi, fotosentez ve solunum gibi çok sayıda komplex için bakır ve bitki enzimlerini uyaran, bitkide ve toprakta organik katalizör olarak rol alan SOL POWER başlıca ürünlerimizdir. Giresun’da Barça Köyü Yeni Çağ Mevkii Dereli Yolu Üzeri 6. Kilometre de faaliyet gösteren firmamıza 0 (555) 145 44 28 - 0(533) 684 53 39 - (0 543) 361 07 32 - 0 (535) 052 77 28 nolu telefonlardan ya da [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.