TASARIM YARIŞMASI BAŞVURULARI SONA ERDİ

KÜLTÜR 02.11.2020 - 15:21, Güncelleme: 02.11.2020 - 15:21 3471+ kez okundu.
 

TASARIM YARIŞMASI BAŞVURULARI SONA ERDİ

İlk üç tasarımın ödüllendirileceği yarışmanın başvuruları 31 Ekim’de sona erdi.
Geçtiğimiz Mayıs ayında, bir çocuktan bir umut yaratmak amacıyla kurulan Semra & Enver Yücel Vakfı, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için yaptığı çalışmalar dışında, yılda bir kez de topluma değer katan bir kişi ya da bir ekibi, iyi örneklerin çoğalması amacıyla ödüllendirecek. Vakıf, her yıl kuruluş yıldönümünde düzenlemeyi planladığı ödül töreninde takdim edilecek ödül heykelciğinin tasarımını, üniversite öğrencilerine bıraktı. Bölüm farkı olmaksızın, Türkiye ve KKTC’deki üniversiteli gençlerin başvurabileceği tasarım yarışmasında dereceye giren ilk üç öğrenciye ödül verilecek. Farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve endüstri ürünleri tasarımcılarının değerlendirmeleriyle belirlenecek olan tasarım yarışmasının birincisi, Mentora College Washington DC’de Dil Okuluna, ikincisi Berlin International University’de yaz okuluna gidecek. Dereceye giren üçüncü öğrenci ise, Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi alarak SEY Vakfı Başkan Vekili Begüm Yücel Çabakçor, yarışmayla ilgili şunları söyledi; “Bu tasarım yarışmasına katılmanın tek şartı var. O da üniversite öğrencisi olmak. Her üniversiteden, her bölümden öğrenci yarışmaya başvurabilir. Biz bu tasarım yarışması için bir konsept belirlemedik. Çünkü ödülü tek bir alanda değil, hangi alanda olursa olsun, topluma, ülkemize, hatta dünyaya, eylemleriyle, yaptıklarıyla, sözleriyle katkıda bulunan, fark yaratan, değer katan insanlara vereceğiz”   Haber : Erol Küçük  
İlk üç tasarımın ödüllendirileceği yarışmanın başvuruları 31 Ekim’de sona erdi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında, bir çocuktan bir umut yaratmak amacıyla kurulan Semra & Enver Yücel Vakfı, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için yaptığı çalışmalar dışında, yılda bir kez de topluma değer katan bir kişi ya da bir ekibi, iyi örneklerin çoğalması amacıyla ödüllendirecek. Vakıf, her yıl kuruluş yıldönümünde düzenlemeyi planladığı ödül töreninde takdim edilecek ödül heykelciğinin tasarımını, üniversite öğrencilerine bıraktı. Bölüm farkı olmaksızın, Türkiye ve KKTC’deki üniversiteli gençlerin başvurabileceği tasarım yarışmasında dereceye giren ilk üç öğrenciye ödül verilecek. Farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve endüstri ürünleri tasarımcılarının değerlendirmeleriyle belirlenecek olan tasarım yarışmasının birincisi, Mentora College Washington DC’de Dil Okuluna, ikincisi Berlin International University’de yaz okuluna gidecek. Dereceye giren üçüncü öğrenci ise, Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi alarak SEY Vakfı Başkan Vekili Begüm Yücel Çabakçor, yarışmayla ilgili şunları söyledi; “Bu tasarım yarışmasına katılmanın tek şartı var. O da üniversite öğrencisi olmak. Her üniversiteden, her bölümden öğrenci yarışmaya başvurabilir. Biz bu tasarım yarışması için bir konsept belirlemedik. Çünkü ödülü tek bir alanda değil, hangi alanda olursa olsun, topluma, ülkemize, hatta dünyaya, eylemleriyle, yaptıklarıyla, sözleriyle katkıda bulunan, fark yaratan, değer katan insanlara vereceğiz”

 

Haber : Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.