Taşkındere Caddesi kaderine mi terk edildi?

YAŞAM 25.03.2021 - 17:37, Güncelleme: 25.03.2021 - 17:37 3951+ kez okundu.
 

Taşkındere Caddesi kaderine mi terk edildi?

Ucarlı Mahallesi Taşkındere Caddesi yolu kaderine terk edildi.
Yıllardır belediye ekipleri tarafından bu caddede hiçbir düzenleme yapılmadığını kaydeden mahalle sakinleri, 2021 yılında Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta yolu patates tarlasını andıran bir caddenin olmasının üzüntü verici bir durum olduğunu söylediler. Mahalle sakinlerinin güzel havalarda yürüyüş ve spor yaptığı bu yolun toz toprak içinde olmasının vatandaşları rahatsız ettiği ifade edilirken, Bulancak Belediyesinden destek bekleyen mahalle sakinleri bu olumsuz duruma bir an önce çözüm bekliyor.
Ucarlı Mahallesi Taşkındere Caddesi yolu kaderine terk edildi.

Yıllardır belediye ekipleri tarafından bu caddede hiçbir düzenleme yapılmadığını kaydeden mahalle sakinleri, 2021 yılında Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta yolu patates tarlasını andıran bir caddenin olmasının üzüntü verici bir durum olduğunu söylediler.

Mahalle sakinlerinin güzel havalarda yürüyüş ve spor yaptığı bu yolun toz toprak içinde olmasının vatandaşları rahatsız ettiği ifade edilirken, Bulancak Belediyesinden destek bekleyen mahalle sakinleri bu olumsuz duruma bir an önce çözüm bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.