‘Tedbirlere uyarsak riskten kurtuluruz’

GÜNDEM 04.03.2021 - 18:31, Güncelleme: 04.03.2021 - 18:31 3267+ kez okundu.
 

‘Tedbirlere uyarsak riskten kurtuluruz’

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan çok yüksek riskli bölgeden çıkabilmek için tedbirleri aksatamamak ve kurallara uymak gerekiyor.
Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, İlçe Sağlık Müdürü İdris Kasap, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit ve beraberindekiler ile birlikte pandemi nedeniyle şehir merkezinde incelemelerde bulundular. Vatandaşları sosyal mesafe konusunda biraz daha dikkatli olmaya davet eden Kaymakam Tuna, bazı işyerlerine uyarılarda bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana geçen süre zarfında her ne kadar çok yüksek riskli bölgede olsak bile vatandaşların maske kuralına özenle riayet ettiğini belirten Kaymakam Tuna, yeni aldıkları karara göre sık sık mahalle ve caddelerle güvenlik güçleri tarafından anonslarla uyarılar yapılacağını söyledi. Kaymakam Tuna son olarak alınan tedbirlere hep birlikte uyulması halinde kırmızı haritadan çıkabileceğimizi sözlerine ekledi.
Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan çok yüksek riskli bölgeden çıkabilmek için tedbirleri aksatamamak ve kurallara uymak gerekiyor.

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, İlçe Sağlık Müdürü İdris Kasap, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit ve beraberindekiler ile birlikte pandemi nedeniyle şehir merkezinde incelemelerde bulundular.

Vatandaşları sosyal mesafe konusunda biraz daha dikkatli olmaya davet eden Kaymakam Tuna, bazı işyerlerine uyarılarda bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

Geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana geçen süre zarfında her ne kadar çok yüksek riskli bölgede olsak bile vatandaşların maske kuralına özenle riayet ettiğini belirten Kaymakam Tuna, yeni aldıkları karara göre sık sık mahalle ve caddelerle güvenlik güçleri tarafından anonslarla uyarılar yapılacağını söyledi.

Kaymakam Tuna son olarak alınan tedbirlere hep birlikte uyulması halinde kırmızı haritadan çıkabileceğimizi sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.