TEDBİRLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

EĞİTİM 09.11.2020 - 16:59, Güncelleme: 09.11.2020 - 16:59 2304+ kez okundu.
 

TEDBİRLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Bulancak Bahçelievler Mehmet Bayar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı, pandemi nedeniyle tedbirler alınarak yapıldı.
Okul Aile Birliği toplantısında geçen senenin kısa bir çalışma raporu sunuldu. Bu dönemin tahmini bütçesi belirlendi ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. Okul Müdürü Coşkun Göktekin, öğrencilerin okula gelmelerinin birinci derece veli sorumluluğunda olduğunu belirtti. Yeni yönetim Dursun Kılınçaslan, Muhammed Tan, Fatma Fat, Hacile Yaman ve Ali Hartamacı’dan oluştu.   Haber : Erol Küçük
Bulancak Bahçelievler Mehmet Bayar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı, pandemi nedeniyle tedbirler alınarak yapıldı.

Okul Aile Birliği toplantısında geçen senenin kısa bir çalışma raporu sunuldu. Bu dönemin tahmini bütçesi belirlendi ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. Okul Müdürü Coşkun Göktekin, öğrencilerin okula gelmelerinin birinci derece veli sorumluluğunda olduğunu belirtti. Yeni yönetim Dursun Kılınçaslan, Muhammed Tan, Fatma Fat, Hacile Yaman ve Ali Hartamacı’dan oluştu.

 

Haber : Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.