‘Tertemiz yarınlar okullardan başlar’

EĞİTİM 29.02.2024 - 18:36, Güncelleme: 29.02.2024 - 18:36 12499+ kez okundu.
 

‘Tertemiz yarınlar okullardan başlar’

Millî Eğitim Bakanlığı ile OPET Petrolcülük AŞ arasında imzalanan protokol ile “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar” kampanyası hayata geçirildi.
Kampanya ile öğrenci, öğretmen, okul yönetimleri, destek personeli ve velilerde temizlik ve hijyen konusunda farkındalığın artırılması, bu kapsamda öğretmenler tarafından okul ve çevresine yönelik sosyal sorumluluk kampanyaları düzenlenmesi amaçlanıyor. Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulu da kampanyaya öğrencilerin hazırladığı temizlik ve hijyen odaklı ‘Kendine Saygı temiz Bir Bedenle Başlar’ projesiyle katılmaya karar verdi. Proje ‘yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesi’ doğrultusunda, kişisel bakım ve hijyen odağında öğrencilerimize ve yakın çevresine liderlik ediyor, sosyal sorumluluk çalışmaları ve iyi uygulama örnekleriyle bize ve paydaşlarımıza temizlik kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyor.
Millî Eğitim Bakanlığı ile OPET Petrolcülük AŞ arasında imzalanan protokol ile “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar” kampanyası hayata geçirildi.

Kampanya ile öğrenci, öğretmen, okul yönetimleri, destek personeli ve velilerde temizlik ve hijyen konusunda farkındalığın artırılması, bu kapsamda öğretmenler tarafından okul ve çevresine yönelik sosyal sorumluluk kampanyaları düzenlenmesi amaçlanıyor.

Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulu da kampanyaya öğrencilerin hazırladığı temizlik ve hijyen odaklı ‘Kendine Saygı temiz Bir Bedenle Başlar’ projesiyle katılmaya karar verdi. Proje ‘yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesi’ doğrultusunda, kişisel bakım ve hijyen odağında öğrencilerimize ve yakın çevresine liderlik ediyor, sosyal sorumluluk çalışmaları ve iyi uygulama örnekleriyle bize ve paydaşlarımıza temizlik kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.