Tosunoğlu, Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti

EĞİTİM 11.01.2021 - 15:30, Güncelleme: 11.01.2021 - 15:30 2880+ kez okundu.
 

Tosunoğlu, Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, uzaktan eğitim döneminde de okul ziyaretlerine devam ederek yönetici ve öğretmenlerimizi yalnız bırakmıyor.
Bu kapsamda Giresun Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Hakan Demir'den uzaktan eğitim dönemindeki eğitim öğretim çalışmalarına dair bilgiler alan Müdür Tosunoğlu, okulun fiziki mekanlarını da gezerek, yüz yüze eğitimin başlama ön görüsüyle hazırlık mahiyetinde yürütülen temizlik, hijyen ve bakım çalışmalarını yerinde gözlemledi. Müdür Ertuğrul Tosunoğlu ziyaretinde, içinde geçtiğimiz süreçte moral-motivasyonumuzu diri tutarak, el birliğiyle zorlukların üstesinden geleceğimizin altını çizdi. Salgının etkisini bir an önce kaybederek yüz yüze eğitime başlanması ve okullarımızın tekrar şenlenmesi dileğini ifade ederken, tüm yönetici ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diledi. Haber: Erol Küçük  
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, uzaktan eğitim döneminde de okul ziyaretlerine devam ederek yönetici ve öğretmenlerimizi yalnız bırakmıyor.

Bu kapsamda Giresun Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Hakan Demir'den uzaktan eğitim dönemindeki eğitim öğretim çalışmalarına dair bilgiler alan Müdür Tosunoğlu, okulun fiziki mekanlarını da gezerek, yüz yüze eğitimin başlama ön görüsüyle hazırlık mahiyetinde yürütülen temizlik, hijyen ve bakım çalışmalarını yerinde gözlemledi.

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu ziyaretinde, içinde geçtiğimiz süreçte moral-motivasyonumuzu diri tutarak, el birliğiyle zorlukların üstesinden geleceğimizin altını çizdi. Salgının etkisini bir an önce kaybederek yüz yüze eğitime başlanması ve okullarımızın tekrar şenlenmesi dileğini ifade ederken, tüm yönetici ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.