Tripleks daire icradan satılık

RESMİ İLAN 05.04.2021 - 17:11 3102+ kez okundu.
 

Tripleks daire icradan satılık

ORDU İCRA DAİRESİNDEN İLAN
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Ordu İli Gülyalı İlçesi Yeniköy Mahallesi 141 ada 2 parselde kayıtlı taşınmaz Ordu Caddesinde eğimli bir arazi üzerindedir. Taşınmazın üzerinde, on dört bloklu dört adet bina, üç katlı restaurant ve iki katlı otel binası bulunmaktadır. Borçluya ait 1 ve 2 nolu bağımsız bölümler, H blok binasındadır. Doğu cephesine bakan tarafta 1 nolu mesken, batı cephesine bakan tarafta 2 nolu mesken vardır. Bina, birbirine bitişik iki bağımsız bölümden ibarettir. Bodrum katı kömürlük, zemin katı, birinci katı ve çatı arası katı bir bütün tripleks villa olarak kullanılmaktadır. Bodrum katın ön cephesi ve iki yan cephesi boyalıdır. Binanın diğer katlarında dış cephesi sıvalıdır. Çatısı yapılıdır. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
ORDU İCRA DAİRESİNDEN İLAN

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Ordu İli Gülyalı İlçesi Yeniköy Mahallesi 141 ada 2 parselde kayıtlı taşınmaz Ordu Caddesinde eğimli bir arazi üzerindedir. Taşınmazın üzerinde, on dört bloklu dört adet bina, üç katlı restaurant ve iki katlı otel binası bulunmaktadır. Borçluya ait 1 ve 2 nolu bağımsız bölümler, H blok binasındadır. Doğu cephesine bakan tarafta 1 nolu mesken, batı cephesine bakan tarafta 2 nolu mesken vardır. Bina, birbirine bitişik iki bağımsız bölümden ibarettir. Bodrum katı kömürlük, zemin katı, birinci katı ve çatı arası katı bir bütün tripleks villa olarak kullanılmaktadır. Bodrum katın ön cephesi ve iki yan cephesi boyalıdır. Binanın diğer katlarında dış cephesi sıvalıdır. Çatısı yapılıdır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.