Türk Polis Teşkilatının 176. Yılı Bulancak'ta kutlandı

GÜNDEM 08.04.2021 - 17:25, Güncelleme: 08.04.2021 - 17:26 3586+ kez okundu.
 

Türk Polis Teşkilatının 176. Yılı Bulancak'ta kutlandı

Ülke genelinde olduğu gibi Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü Bulancak'ta da kutlandı.
Bulancak Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk büstüne çelenk sunulması ile başlayan program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile devam etti. Törene Bulancak İlçe Emnniyet Müdür vekili Halil İbrahim Çam, Başkomiser Ümit Kayhan, Komiser Ramazan Kaya, Komiser Yardımcısı Hüda Okumuş, Komiser Yardımcısı Ahmet Karataş ve polis memurları katıldı.
Ülke genelinde olduğu gibi Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü Bulancak'ta da kutlandı.

Bulancak Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk büstüne çelenk sunulması ile başlayan program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile devam etti.

Törene Bulancak İlçe Emnniyet Müdür vekili Halil İbrahim Çam, Başkomiser Ümit Kayhan, Komiser Ramazan Kaya, Komiser Yardımcısı Hüda Okumuş, Komiser Yardımcısı Ahmet Karataş ve polis memurları katıldı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.