Tuzlama çalışmaları sürüyor

YAŞAM 21.01.2021 - 17:09, Güncelleme: 21.01.2021 - 17:09 2916+ kez okundu.
 

Tuzlama çalışmaları sürüyor

Giresun’da araç ve yaya trafiğinin aksamaması için Belediye tarafından cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmaları sürüyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle akşam ve gece saatlerinde meydana gelen buzlanma riskine karşı tüm gün araçlarla tuzlama çalışması yapıldı. Ekipler, özellikle şehrin yüksek kesimlerindeki mahallelerde tuzlama çalışmalarına ağırlık verirken, vatandaşların olumsuz koşullardan en az şekilde etkilenmesi adına gerekli çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi. Diğer yandan, Belediye tarafından kış sezonu buzlanmaya karşı kullanılmak üzere gerekli miktarda tuz ve solüsyon stokunun yapıldığı ifade edildi.
Giresun’da araç ve yaya trafiğinin aksamaması için Belediye tarafından cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmaları sürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle akşam ve gece saatlerinde meydana gelen buzlanma riskine karşı tüm gün araçlarla tuzlama çalışması yapıldı.

Ekipler, özellikle şehrin yüksek kesimlerindeki mahallelerde tuzlama çalışmalarına ağırlık verirken, vatandaşların olumsuz koşullardan en az şekilde etkilenmesi adına gerekli çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Diğer yandan, Belediye tarafından kış sezonu buzlanmaya karşı kullanılmak üzere gerekli miktarda tuz ve solüsyon stokunun yapıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.