UĞUR OKULLARI GİRESUN LİSESİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI

EĞİTİM 08.10.2020 - 14:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4307+ kez okundu.
 

UĞUR OKULLARI GİRESUN LİSESİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI

Üniversite giriş sınavlarında başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yılda YKS’de farklı alanlarda büyük başarılara imza attı.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na başarıları ile damga vurdu. Hem bireysel hem de kitlesel başarıda önemli başarılara imza atan Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi mezun olan 96 öğrenciden 81 öğrenci farklı illerde ve farklı üniversitelere yerleşti. Bu öğrencilerden 7 Tıp, 5 Hukuk, 1 Diş ve 1 Eczacılık fakültesi var. Kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi, başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı. Pandemi dolayısıyla 2020 YKS’nin zor bir dönemde gerçekleştirildiğini açıklayan Okul Müdürü Mustafa Kasap, sınav boyunca online derslere devam ettiklerini ve öğrencilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söyledi. Bu başarıyı gösteren öğrencilerimizi ve başarılarına katkı sağlayan ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. 2020 yılını geride bırakıp yeni eğitim öğretim yılında başarılarımızı daha da katlayarak çalışmalarımıza başladık. 2021’de de çok başarılı öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Üniversite giriş sınavlarında başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yılda YKS’de farklı alanlarda büyük başarılara imza attı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na başarıları ile damga vurdu. Hem bireysel hem de kitlesel başarıda önemli başarılara imza atan Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi mezun olan 96 öğrenciden 81 öğrenci farklı illerde ve farklı üniversitelere yerleşti. Bu öğrencilerden 7 Tıp, 5 Hukuk, 1 Diş ve 1 Eczacılık fakültesi var.

Kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Uğur Okulları Giresun Anadolu Lisesi, başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı.

Pandemi dolayısıyla 2020 YKS’nin zor bir dönemde gerçekleştirildiğini açıklayan Okul Müdürü Mustafa Kasap, sınav boyunca online derslere devam ettiklerini ve öğrencilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söyledi. Bu başarıyı gösteren öğrencilerimizi ve başarılarına katkı sağlayan ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. 2020 yılını geride bırakıp yeni eğitim öğretim yılında başarılarımızı daha da katlayarak çalışmalarımıza başladık. 2021’de de çok başarılı öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.