Uygulamada 4 şahıs yakalandı

ASAYİŞ 10.03.2021 - 17:42, Güncelleme: 10.03.2021 - 17:42 4228+ kez okundu.
 

Uygulamada 4 şahıs yakalandı

Bulancak'ta yapılan genel uygulamada yakalanan 4 şahıs tutuklandı.
Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 9 Mart 2021 Salı günü yapılan 'Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçlar' uygulamasında Bulancak'ta haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 4 şahıs tutuklanarak cezaevinde gönderildi. Alınan bilgiye göre Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan genel uygulamada,  haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 4 şahsın ekipler tarafından yakalandığı ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildikleri öğrenildi.
Bulancak'ta yapılan genel uygulamada yakalanan 4 şahıs tutuklandı.

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 9 Mart 2021 Salı günü yapılan 'Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçlar' uygulamasında Bulancak'ta haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 4 şahıs tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Alınan bilgiye göre Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan genel uygulamada,  haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 4 şahsın ekipler tarafından yakalandığı ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.