Vali Karahan, Zeytinlik Projesini yerinde inceledi

TURİZM 09.03.2017 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 7728+ kez okundu.
 

Vali Karahan, Zeytinlik Projesini yerinde inceledi

Vali Hasan Karahan, tarihi Zeytinlik mahallesinde Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım Projesi kapsamında yürütülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmaların seyri hakkında Vali Karahan’a bilgi sunan Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gazanfer İltar, ilerleyen günlerde semtin özgün şekline tekrar kavuşturulacağını ve projenin tamamlanması ile birlikte Giresun İlinin turizm potansiyeline önemli bir katkı sağlayacağını söyledi. Çalışmaların seyrinin aksamadan sürdürülmesinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, bu projenin Zeytinlik Semtinin tarihi dokusunu ortaya çıkarılması bakımında önem taşıdığını ve projenin sonuçlanması ile birlikte önemli bir turizm destinasyonunun Giresun’a kazandırılmış olacağını ifade etti.  İncelemelerde; İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ve Özel İdare Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Fatsa da hazır bulundu.   
Vali Hasan Karahan, tarihi Zeytinlik mahallesinde Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım Projesi kapsamında yürütülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmaların seyri hakkında Vali Karahan’a bilgi sunan Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gazanfer İltar, ilerleyen günlerde semtin özgün şekline tekrar kavuşturulacağını ve projenin tamamlanması ile birlikte Giresun İlinin turizm potansiyeline önemli bir katkı sağlayacağını söyledi. 
Çalışmaların seyrinin aksamadan sürdürülmesinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, bu projenin Zeytinlik Semtinin tarihi dokusunu ortaya çıkarılması bakımında önem taşıdığını ve projenin sonuçlanması ile birlikte önemli bir turizm destinasyonunun Giresun’a kazandırılmış olacağını ifade etti.  
İncelemelerde; İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ve Özel İdare Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Fatsa da hazır bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.