Vali Ünlü’den Halk Eğitim Merkezi ziyareti

EĞİTİM 26.02.2021 - 10:38, Güncelleme: 26.02.2021 - 10:38 2489+ kez okundu.
 

Vali Ünlü’den Halk Eğitim Merkezi ziyareti

Giresun Valisi Enver Ünlü, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Şube Müdürü Recep Celep ile birlikte Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
Halk Eğitimi Merkezinde açılan kurslar ve yapılan faaliyetler ile ilgili bilgiler alan Vali Enver Ünlü, kursları ziyaret ederek kurs öğretmenleri ve kursiyerler ile sohbet etti. Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun verdiği bilgide; ‘Kurumumuza ait üç ayrı binada ve ihtiyaç duyulan ilimizin tüm mahallelerinde kurslar açarak Giresunlu hemşerilerimize hizmet ediyoruz. Halk Eğitimi Merkezimizde 01.09.2020 – 24.02.2021 tarihleri arasında 200 adet kurs açılmış olup bu kursla toplam 2698 kursiyer katılmıştır’ dedi. Vali Ünlü, Halk Eğitim Merkezinde devam eden Altın yaldızlama kursu, Aşçılık, Üniversiteye hazırlık DYK kursu, Resim Atölyesi, Maske üretim kurs, Bilgisayar kursu, El sanatları kurslarını ziyaret ederek kurslarda yapılan ürünler hakkında bilgiler aldı. Zeytinlik Mahallesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi ek binasını da ziyaret eden Vali Ünlü burada devam eden Seramik biçimlendirme, Sepet örücülüğü, Gümüş kazaz, çinicilik, iğne oyası, çeyiz ürünleri hazırlama kurslarında incelemelerde bulundu. ^ Vali Ünlü’ye ziyaret esnasında Kurumun müzik ve gösteri sanatları öğretmenlerince müzik dinletisi yapıldı. Kemençe ustası Ataol Demir ve genç öğrencisi Emre Atik tarafından kemençe dinletisi yapıldı. Vali Ünlü; ‘Halk Eğitimi Merkezince açılan kursların oldukça verimli olduğunu, salgın döneminde vatandaşlarımıza bu kurslarla hizmet vermenin önemli olduğunu belirtirken. Tarihi ve turistik değere sahip Zeytinlik Mahallesinin daha cazip hale gelmesinde ve canlandırılmasında bu kursların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Yapılan çalışmalardan ve bu zor zamanda açılan bu birbirinden değerli kurslarda görev alan eğitimcilere ve kurum idarecilerine teşekkür ederek kurumdan ayrıldı. Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun ziyaretlerinden dolayı Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve Şube Müdürü Recep Celep’e teşekkür etti.
Giresun Valisi Enver Ünlü, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Şube Müdürü Recep Celep ile birlikte Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Halk Eğitimi Merkezinde açılan kurslar ve yapılan faaliyetler ile ilgili bilgiler alan Vali Enver Ünlü, kursları ziyaret ederek kurs öğretmenleri ve kursiyerler ile sohbet etti.

Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun verdiği bilgide; ‘Kurumumuza ait üç ayrı binada ve ihtiyaç duyulan ilimizin tüm mahallelerinde kurslar açarak Giresunlu hemşerilerimize hizmet ediyoruz. Halk Eğitimi Merkezimizde 01.09.2020 – 24.02.2021 tarihleri arasında 200 adet kurs açılmış olup bu kursla toplam 2698 kursiyer katılmıştır’ dedi.

Vali Ünlü, Halk Eğitim Merkezinde devam eden Altın yaldızlama kursu, Aşçılık, Üniversiteye hazırlık DYK kursu, Resim Atölyesi, Maske üretim kurs, Bilgisayar kursu, El sanatları kurslarını ziyaret ederek kurslarda yapılan ürünler hakkında bilgiler aldı.

Zeytinlik Mahallesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi ek binasını da ziyaret eden Vali Ünlü burada devam eden Seramik biçimlendirme, Sepet örücülüğü, Gümüş kazaz, çinicilik, iğne oyası, çeyiz ürünleri hazırlama kurslarında incelemelerde bulundu. ^

Vali Ünlü’ye ziyaret esnasında Kurumun müzik ve gösteri sanatları öğretmenlerince müzik dinletisi yapıldı. Kemençe ustası Ataol Demir ve genç öğrencisi Emre Atik tarafından kemençe dinletisi yapıldı.

Vali Ünlü; ‘Halk Eğitimi Merkezince açılan kursların oldukça verimli olduğunu, salgın döneminde vatandaşlarımıza bu kurslarla hizmet vermenin önemli olduğunu belirtirken. Tarihi ve turistik değere sahip Zeytinlik Mahallesinin daha cazip hale gelmesinde ve canlandırılmasında bu kursların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Yapılan çalışmalardan ve bu zor zamanda açılan bu birbirinden değerli kurslarda görev alan eğitimcilere ve kurum idarecilerine teşekkür ederek kurumdan ayrıldı.

Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun ziyaretlerinden dolayı Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve Şube Müdürü Recep Celep’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.