Vefat edenler

VEFAT 24.02.2021 - 18:14, Güncelleme: 24.02.2021 - 18:45 3642+ kez okundu.
 

Vefat edenler

24 Şubat 2021
Zeynep Apaydın vefat etti Apaydın ailesinden Apaydın Kuyumculuk kurucusu Hüseyin Avni Apaydın’ın eşi, kuyumcu Yılmaz ve Kenan Apaydın’ın annesi Zeynep Apaydın(90) 24 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Zeynep Apaydın’ın cenazesi Çarşamba günü (bugün) saat 15.00’da Kızılot Mahallesi Sisin Camii de kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.   Turgut Karahasan vefat etti Aydındere beldesinden Turgut Karahasan, 24 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Turgut Karahasan’ın cenazesi aynı gün Aydındere merkezde ikindi namazından sonra toprağa verildi.   Temel Çakır vefat etti Gülyalı Mustafalı Köyünden, Çakıroğullarından Merhum Çakıro Hüseyin'in oğlu, Çetin, Tülay, Turgay ve Gençağa'nın babası, Piraziz Belediye Meclis Üyesi Ömer Çakır’ın dedesi Temel Çakır (89) 24 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Temel Çakır’ın cenazesi 25 Şubat Perşembe günü saat 11.00’de Piraziz Eren Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Mustafalı Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Mustafa Hartamacı vefat etti Piraziz Bozat Köyünden, emekli banka yöneticisi ve CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Murat Hartamacı ve Telat Hartamacı’nın babası, Özkan Hartamacı ve emekli hafız imam hatip Vedat Hartamacı’nın amcası Mustafa Hartamacı(84), 25 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Mustafa Hartacama’cının cenazesi 25 Şubat Perşembe günü Bozat Köyünde öğleden sonra kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz.    
24 Şubat 2021

Zeynep Apaydın vefat etti

Apaydın ailesinden Apaydın Kuyumculuk kurucusu Hüseyin Avni Apaydın’ın eşi, kuyumcu Yılmaz ve Kenan Apaydın’ın annesi Zeynep Apaydın(90) 24 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Zeynep Apaydın’ın cenazesi Çarşamba günü (bugün) saat 15.00’da Kızılot Mahallesi Sisin Camii de kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

Turgut Karahasan vefat etti

Aydındere beldesinden Turgut Karahasan, 24 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Turgut Karahasan’ın cenazesi aynı gün Aydındere merkezde ikindi namazından sonra toprağa verildi.

 

Temel Çakır vefat etti

Gülyalı Mustafalı Köyünden, Çakıroğullarından Merhum Çakıro Hüseyin'in oğlu, Çetin, Tülay, Turgay ve Gençağa'nın babası, Piraziz Belediye Meclis Üyesi Ömer Çakır’ın dedesi Temel Çakır (89) 24 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Temel Çakır’ın cenazesi 25 Şubat Perşembe günü saat 11.00’de Piraziz Eren Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Mustafalı Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Mustafa Hartamacı vefat etti

Piraziz Bozat Köyünden, emekli banka yöneticisi ve CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Murat Hartamacı ve Telat Hartamacı’nın babası, Özkan Hartamacı ve emekli hafız imam hatip Vedat Hartamacı’nın amcası Mustafa Hartamacı(84), 25 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Mustafa Hartacama’cının cenazesi 25 Şubat Perşembe günü Bozat Köyünde öğleden sonra kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.