Vefat İlanları

VEFAT 09.01.2021 - 13:25, Güncelleme: 09.01.2021 - 13:25 3864+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

09 Ocak 2021 Vefat edenler
Yakup Baydere vefat etti Bulancak Arifli mahallesinden Arif oğulları’ndan merhum Hüseyin oğlu, Bilal Baydere, merhum Arslan Baydere, Hüsamettin ve Tuncel Baydere’nin kardeşi, Yakup Baydere, 9 0cak Cumartesi günü vefat etti. Yakup Baydere’nin cenazesi aynı gün evinin önünde kılınan cenaze namazından sonra Arifli mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz. Güneyköy Muhtarı Rıfat Aslan vefat etti Bulancak Güney köyden merhum Kazım Aslan’ın oğlu, Mevlüt ve Şaban Aslan’ın kardeşi, Hatun, Fatma, Ayşe, Rukiyye, Merve ve polis memuru İbrahim Aslan’ın babası, Güney köy muhtarı Rıfat Aslan, 8 Ocak Cuma günü vefat etti. Rıfat Aslan’ın cenazesi 9 Ocak Cumartesi günü Damudere köyünde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.  Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.
09 Ocak 2021 Vefat edenler

Yakup Baydere vefat etti

Bulancak Arifli mahallesinden Arif oğulları’ndan merhum Hüseyin oğlu, Bilal Baydere, merhum Arslan Baydere, Hüsamettin ve Tuncel Baydere’nin kardeşi, Yakup Baydere, 9 0cak Cumartesi günü vefat etti. Yakup Baydere’nin cenazesi aynı gün evinin önünde kılınan cenaze namazından sonra Arifli mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Güneyköy Muhtarı Rıfat Aslan vefat etti

Bulancak Güney köyden merhum Kazım Aslan’ın oğlu, Mevlüt ve Şaban Aslan’ın kardeşi, Hatun, Fatma, Ayşe, Rukiyye, Merve ve polis memuru İbrahim Aslan’ın babası, Güney köy muhtarı Rıfat Aslan, 8 Ocak Cuma günü vefat etti. Rıfat Aslan’ın cenazesi 9 Ocak Cumartesi günü Damudere köyünde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.  Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.