Vefat İlanları

VEFAT 11.01.2021 - 11:25, Güncelleme: 11.01.2021 - 11:27 3408+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

11.01.2021 Vefat
Bulancak eski eşraflarından Ayşe Burma'nın eşi, Emine, Emin ve Mustafa'nın babaları, Ali Caner ve Eren Burma'nın dedeleri İnşaat Ustası Laz Ali Burma vefat etti.Burma'nın cenazesi bugün saat 11.00'de Orta camide kılınan cenaze namazının ardından Trabzon Vakfıkebir Mısırlı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Yeşilhisar köyünden Lazoğullarından merhum Yaşar Yılmaz ın eşi, Yeşilhisar muhtarı Ercan, Şerafettin ve İncinin anneleri Birsen Yılmaz vefat etti. Yılmaz'ın cenazesi bugün saat 13:00'de evinin kapısında kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Karaibrahimoğullarından merhum Karaibrahimzade Hilmi efendi ve Ayşe Hatunun kızı, merhum Ekrem Karaibrahimin eşi, Eser, Şefik, Sezer ve Ömer Karaibrahimin anneleri Macide Karaibrahim vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazına ardından Burunucu köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak vefat edenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.
11.01.2021 Vefat
  • Bulancak eski eşraflarından Ayşe Burma'nın eşi, Emine, Emin ve Mustafa'nın babaları, Ali Caner ve Eren Burma'nın dedeleri İnşaat Ustası Laz Ali Burma vefat etti.Burma'nın cenazesi bugün saat 11.00'de Orta camide kılınan cenaze namazının ardından Trabzon Vakfıkebir Mısırlı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

  • Yeşilhisar köyünden Lazoğullarından merhum Yaşar Yılmaz ın eşi, Yeşilhisar muhtarı Ercan, Şerafettin ve İncinin anneleri Birsen Yılmaz vefat etti. Yılmaz'ın cenazesi bugün saat 13:00'de evinin kapısında kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

  • Karaibrahimoğullarından merhum Karaibrahimzade Hilmi efendi ve Ayşe Hatunun kızı, merhum Ekrem Karaibrahimin eşi, Eser, Şefik, Sezer ve Ömer Karaibrahimin anneleri Macide Karaibrahim vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazına ardından Burunucu köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak vefat edenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.