Vefat ilanları

VEFAT 14.01.2021 - 10:24, Güncelleme: 14.01.2021 - 10:25 3345+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

14.01.2021
Zekeriya Kırca vefat etti Yıldız köyünden Koçalioğullarından merhum Hacı Ömür ve merhume Hamdiye Kırcanın oğlu; Necla Kırcanın eşi; Eray, Yasemin ve merhum Erdoğanın babaları; Türkan, Özdemir, Fatma ve Sebahattin Kırcanın kardeşi Zekeriya Kırca vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14:00da Yıldız köyündeki evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Süleyman Kaya vefat etti Damudere köyünden Ahmet Kayanın oğlu; Fatma, Hamide, Şaban ve Sabri Kayanın babaları Süleyman Kaya vefat etti. Cenazesi Bugün saat:14:00da Damudere köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.   Osman Arslan vefat etti Kuşluhan köyü Karşı Kuşluhan mahallesinden Davutoğullarından; merhum Sıtkı ve merhume Çiçek Arslanın oğlu; Cengiz, Oktay ve Muallanın babası; Perihan Arslanın eşi; Osman Arslan vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00da Eriklik köyü mezarlığında kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.   Sebahattin Ünal vefat etti Ahmetli köyünden Bilaloğullarından merhum Haşim Ünalın oğlu, Hasibe eşi, Ümit, Savaş ve Uğurun babaları, Hacı Mehmet, Alaittin, Sebahat, Rukiye ve merhum Öğretmen Bekir Ünalın abileri Sebahattin Ünal vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14.00 Orta Camiide kılınacak cenaze namazının ardından Bulancak Belediyesi Yeni Mezarlıkta toprağa verilecek.   Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
14.01.2021

Zekeriya Kırca vefat etti

  • Yıldız köyünden Koçalioğullarından merhum Hacı Ömür ve merhume Hamdiye Kırcanın oğlu; Necla Kırcanın eşi; Eray, Yasemin ve merhum Erdoğanın babaları; Türkan, Özdemir, Fatma ve Sebahattin Kırcanın kardeşi Zekeriya Kırca vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14:00da Yıldız köyündeki evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Süleyman Kaya vefat etti

  • Damudere köyünden Ahmet Kayanın oğlu; Fatma, Hamide, Şaban ve Sabri Kayanın babaları Süleyman Kaya vefat etti. Cenazesi Bugün saat:14:00da Damudere köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

 

Osman Arslan vefat etti

  • Kuşluhan köyü Karşı Kuşluhan mahallesinden Davutoğullarından; merhum Sıtkı ve merhume Çiçek Arslanın oğlu; Cengiz, Oktay ve Muallanın babası; Perihan Arslanın eşi; Osman Arslan vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00da Eriklik köyü mezarlığında kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

 

Sebahattin Ünal vefat etti

  • Ahmetli köyünden Bilaloğullarından merhum Haşim Ünalın oğlu, Hasibe eşi, Ümit, Savaş ve Uğurun babaları, Hacı Mehmet, Alaittin, Sebahat, Rukiye ve merhum Öğretmen Bekir Ünalın abileri Sebahattin Ünal vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14.00 Orta Camiide kılınacak cenaze namazının ardından Bulancak Belediyesi Yeni Mezarlıkta toprağa verilecek.

 

Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Atilla ÖZDEMİR
(14.01.2021 12:20 - #72217)
Tüm vefat edenlere Allah Rahmet etsin... Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum... Atilla ÖZDEMİR ANKARA Davutoğullarından; merhum Sıtkı ve merhume Çiçek Aslan'ın oğlu Osman Aslan dayım olurdu...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.