Vefat İlanları

VEFAT 15.01.2021 - 10:59, Güncelleme: 15.01.2021 - 10:59 2692+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

15.01.2021
Hacı Muhsin Tepekıran vefat etti Burunucu köyünden merhum Hamza Tepekıranın oğlu, merhume Mediha Tepekıranın eşi, Avni Tepekıran, Turgut Tepekıran ve Selime Konalın babası Hacı Muhsin Tepekıran vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14:00da Burunucu köyü Yazı mevkiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Münevver Pehlivanoğlu vefat etti Pehlivanoğullarından merhum Kahraman Pehlivanoğlunun eşi, Reyhan, İlhan, Mehmet, Sadık, Gülcan ve Fiğen Pehlivanoğlunun anneleri, Ziya Aşar, İbrahim Çevik, Kuyumcu İlyas Yaşarın kayınvalideleri Münevver Pehlivanoğlu vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00 da Eski Camiide kılınacak cenaze namazından sonra Ucarlıda ki aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Münire Beşikçi vefat etti Beşikçioğullarından merhum Dursun Beşikçinin eşi, İdris Aktaşın kızı, Talip Aktaşın ablası, Şoför esnaflarından Şükrü Beşikçinin, Şükran, Gülcan, Haticece Tayibenin anneleri Münire Beşikçi vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00 da Ayvaz Kent Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Belediye eski mezarlığında toprağa verilecek.   Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
15.01.2021

Hacı Muhsin Tepekıran vefat etti

  • Burunucu köyünden merhum Hamza Tepekıranın oğlu, merhume Mediha Tepekıranın eşi, Avni Tepekıran, Turgut Tepekıran ve Selime Konalın babası Hacı Muhsin Tepekıran vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14:00da Burunucu köyü Yazı mevkiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Münevver Pehlivanoğlu vefat etti

  • Pehlivanoğullarından merhum Kahraman Pehlivanoğlunun eşi, Reyhan, İlhan, Mehmet, Sadık, Gülcan ve Fiğen Pehlivanoğlunun anneleri, Ziya Aşar, İbrahim Çevik, Kuyumcu İlyas Yaşarın kayınvalideleri Münevver Pehlivanoğlu vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00 da Eski Camiide kılınacak cenaze namazından sonra Ucarlıda ki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Münire Beşikçi vefat etti

  • Beşikçioğullarından merhum Dursun Beşikçinin eşi, İdris Aktaşın kızı, Talip Aktaşın ablası, Şoför esnaflarından Şükrü Beşikçinin, Şükran, Gülcan, Haticece Tayibenin anneleri Münire Beşikçi vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00 da Ayvaz Kent Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Belediye eski mezarlığında toprağa verilecek.

 

Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Abdullah temüt ( Matbaacı)
(15.01.2021 16:47 - #72218)
Mekanları cennet olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.