Vefat ilanları

VEFAT 25.01.2021 - 11:08, Güncelleme: 25.01.2021 - 11:08 2721+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

25 Ocak 2021 Pazartesi
Asiye Turan vefat etti Yeşilköyden Şetyoğullarından merhum emekli İmam Halis Turanın eşi, Emekli Binbaşı Muharrem Turanın, Merhum Nabi Turanın, Fatma Turanın annesi, Durmuş Turanın babaannesi Hacı Asiye Turan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün saat 14.30da Yeşilköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Vesile Yüksel vefat etti Bulancak Gültepe köyünden Hatipoğullarından, Rahim, Zekai Yüksel ve Münevver Önerin anneleri, Merhum Remzi Yükselin eşi, Vesile Yüksel vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11.00 de Demircili köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.   Ali Dündar Vefat etti Gündoğdu köyünden Dündaroğullarından. Merhum Ahmet Dündar ile merhume Hüsne Dündarın oğulları,Merhum Salih Dündar, Çarkır Ada, Emine Aktaş ve merhume Selime Aktaşın kardeşleri,Nezife Dündarın eşi, Bulancak esnaflarından Necdet Dündar ile Nevzat Dündar, Nejla Dündar, Nazlı Gür, Ayşe Kadıoğlu ve Tuğce Dündarın babaları Ali Dündar Vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14.00da Toprakdeğirmeni Kılıç Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Gündoğdu köyünde toprağa verilecek.   Kesim Gündoğdu vefat etti Kovanlık Ahurlu mahallesinden Sıtkı, Sezer, Sezgin ve Çiçekin babaları Kesim Gündoğdu vefat etti. Cenazesi Bugün saat 12:00da Kovanlık Merkez Camiide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar dileriz.
25 Ocak 2021 Pazartesi

Asiye Turan vefat etti

Yeşilköyden Şetyoğullarından merhum emekli İmam Halis Turanın eşi, Emekli Binbaşı Muharrem Turanın, Merhum Nabi Turanın, Fatma Turanın annesi, Durmuş Turanın babaannesi Hacı Asiye Turan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün saat 14.30da Yeşilköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Vesile Yüksel vefat etti

Bulancak Gültepe köyünden Hatipoğullarından, Rahim, Zekai Yüksel ve Münevver Önerin anneleri, Merhum Remzi Yükselin eşi, Vesile Yüksel vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11.00 de Demircili köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

Ali Dündar Vefat etti

Gündoğdu köyünden Dündaroğullarından. Merhum Ahmet Dündar ile merhume Hüsne Dündarın oğulları,Merhum Salih Dündar, Çarkır Ada, Emine Aktaş ve merhume Selime Aktaşın kardeşleri,Nezife Dündarın eşi, Bulancak esnaflarından Necdet Dündar ile Nevzat Dündar, Nejla Dündar, Nazlı Gür, Ayşe Kadıoğlu ve Tuğce Dündarın babaları Ali Dündar Vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14.00da Toprakdeğirmeni Kılıç Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Gündoğdu köyünde toprağa verilecek.

 

Kesim Gündoğdu vefat etti

Kovanlık Ahurlu mahallesinden Sıtkı, Sezer, Sezgin ve Çiçekin babaları Kesim Gündoğdu vefat etti. Cenazesi Bugün saat 12:00da Kovanlık Merkez Camiide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.