Vefat İlanları

VEFAT 05.02.2021 - 10:33, Güncelleme: 05.02.2021 - 10:33 3477+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

05 Şubat 2021
Sebahat Pehlivan vefat etti Erdoğan köyünden Pehlivanoğullarından merhum Nafiz Pehlivanın kızı; Mustafa, Ali, Şükrü Pehlivanın ablaları Sebahat Pehlivan vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14:00da Canali Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Emriye Çulfaz vefat etti Ataköyden Lazoğullarından İbrahim Çulfazın eşi; Haydar, Adnan ve Fatmanın anneleri Emriye Çulfaz vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00da Ataköy Çakıldak Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
05 Şubat 2021

Sebahat Pehlivan vefat etti

Erdoğan köyünden Pehlivanoğullarından merhum Nafiz Pehlivanın kızı; Mustafa, Ali, Şükrü Pehlivanın ablaları Sebahat Pehlivan vefat etti. Cenazesi Bugün saat 14:00da Canali Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Emriye Çulfaz vefat etti

Ataköyden Lazoğullarından İbrahim Çulfazın eşi; Haydar, Adnan ve Fatmanın anneleri Emriye Çulfaz vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11:00da Ataköy Çakıldak Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.