Vefat İlanları

VEFAT 10.02.2021 - 12:52, Güncelleme: 10.02.2021 - 12:52 4022+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

10.02.2021
Fatma Ağdere vefat etti Duacıoğlu mahallesinden, Duacıoğullarından Belediye emekli personeli Hacı Veli Ağdere’nin eşi, Gülcan, Nurcan, Halide, Nahide, Elif ve Mustafa Ağdere’nin anneleri, Kadife, Ayşe, Hacı Sait ve Cengiz Aydın’ın ablaları Hacı Fatma Ağdere vefat etti. Cenazesi bugün saat 15.00 de Bulancak Kıcıklı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Duacıoğlu mahalle kabristanlığında toprağa verilecek. Şaban Turan vefat etti Piraziz Şeyhli mahallesinden Şeyhoğullarından merhum fırıncı Abdullah Turan’ın oğlu; emekli öğretmen Ali Turan’ın kardeşi; Zerrin, Burcu, Özlem ve Muhammed’in babaları; Nezaket Turan’ın eşi; emekli öğretmen Şaban Turan vefat etti. Cenazesi bugün saat 11:00’da Şeyhli mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Sefine Sarıgül vefat etti Tepeören köyünden Mutoğullarından eski muhtar Resul Sarıgül’ün eşi, merhum Alatacoğlu Hakkı Koç’un kızı, Taliye Ayvaz, Muammer ve Havva’nın anneleri, Zeynep ve Yasemin’in babaanneleri Sefine Sarıgül vefat etti. Cenazesi bugün saat 11.00 de Tepeören köyü kabristanlığında kılınancenaze namazının ardından toprağa verildi. Emin Günaydın vefat etti Piraziz Kargı mahallesinden Alioğullarından merhum Hüseyin Günaydın’ın oğlu, Gönül, Gülhan, İlhan, Güler ve Hüseyin Günaydın’ın babaları, Giresun Askerlik Şubesinden emekli Astsubay Emin Günaydın vefat etti. Cenazesi bugün saat 12.00 de Piraziz Kargı Mahallesi Mecekkıran kabristanlığında toprağa verildi..  
10.02.2021

Fatma Ağdere vefat etti

Duacıoğlu mahallesinden, Duacıoğullarından Belediye emekli personeli Hacı Veli Ağdere’nin eşi, Gülcan, Nurcan, Halide, Nahide, Elif ve Mustafa Ağdere’nin anneleri, Kadife, Ayşe, Hacı Sait ve Cengiz Aydın’ın ablaları Hacı Fatma Ağdere vefat etti. Cenazesi bugün saat 15.00 de Bulancak Kıcıklı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Duacıoğlu mahalle kabristanlığında toprağa verilecek.

Şaban Turan vefat etti

Piraziz Şeyhli mahallesinden Şeyhoğullarından merhum fırıncı Abdullah Turan’ın oğlu; emekli öğretmen Ali Turan’ın kardeşi; Zerrin, Burcu, Özlem ve Muhammed’in babaları; Nezaket Turan’ın eşi; emekli öğretmen Şaban Turan vefat etti. Cenazesi bugün saat 11:00’da Şeyhli mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Sefine Sarıgül vefat etti

Tepeören köyünden Mutoğullarından eski muhtar Resul Sarıgül’ün eşi, merhum Alatacoğlu Hakkı Koç’un kızı, Taliye Ayvaz, Muammer ve Havva’nın anneleri, Zeynep ve Yasemin’in babaanneleri Sefine Sarıgül vefat etti. Cenazesi bugün saat 11.00 de Tepeören köyü kabristanlığında kılınancenaze namazının ardından toprağa verildi.

Emin Günaydın vefat etti

Piraziz Kargı mahallesinden Alioğullarından merhum Hüseyin Günaydın’ın oğlu, Gönül, Gülhan, İlhan, Güler ve Hüseyin Günaydın’ın babaları, Giresun Askerlik Şubesinden emekli Astsubay Emin Günaydın vefat etti. Cenazesi bugün saat 12.00 de Piraziz Kargı Mahallesi Mecekkıran kabristanlığında toprağa verildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.