Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1350 kez görütülendi.
 

Banka kapıları yine bildiğimiz gibi!

2020 yılının Aralık ayından bu yana hafta içi akşam saat 21.00’den sonra ve hafta sonu da Cuma akşamından başlayarak Pazartesi sabah saat 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Bunun yanı sıra birçok işletme de virüs nedeniyle kapılarını müşterilerine açamazken, çok sayıda vatandaş mağdur olmaya devam ediyor.
Ekleme Tarihi: 01.03.2021 - 15:35

Banka kapıları yine bildiğimiz gibi!

Türkiye'de 1 yıllık süreçte ülke genelinde 28 bin 569 vatandaşımız koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

2020 yılının Aralık ayından bu yana hafta içi akşam saat 21.00’den sonra ve hafta sonu da Cuma akşamından başlayarak Pazartesi sabah saat 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.

Bunun yanı sıra birçok işletme de virüs nedeniyle kapılarını müşterilerine açamazken, çok sayıda vatandaş mağdur olmaya devam ediyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.