Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1220 kez görütülendi.
 

Filyasyon ekipleri 7/24 sahada!

Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğü, Bulancak Devlet Hastanesi ve Bulancak Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yapılan aşılamalarda İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri 85 yaş üstü vatandaşlardan 1.125 kişiye aşı yaptı. Salgının Türkiye'de görüldüğü ilk günden itibaren Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı filyasyon ekipleri pozitif çıkan vakaları telefonla arayarak, vakanın hikayesini öğreniyorlar. Ardından temaslıların bilgisini alan filyasyon ekipleri, temaslılardan numune alımı, ilaç dağıtımı, vaka takibi, vaka denetim ve aşılama işlemlerini büyük bir özenle yapıyor. Filyasyon ekipleri sabahın erken saatlerinde İlçe Sağlık Müdürlüğünden çıkarak geç saatlere kadar sahada çalışmalarını sürdürüyor. 85 yaş üstü vatandaşların evde aşılarını da yapan ekipler bu zamana kadar 1.125 vatandaşa aşı yapyılar. Bulancak'ta da birinci ve ikinci doz olarak toplamda 11 bin 754 vatandaşın aşılarının yapıldığı öğrenildi. Sağlık çalışanlarının özenle yaptıkları seferberliğe bazı vatandaşların duyarsız kalmasının ise salgındaki bulaşı tehlikesini devam ettirdiği öğrenildi. Salgının kontrol altına alınmasında maske, mesafe ve temizlik kurallarının hala en büyük etken olduğu kaydedildi.
Ekleme Tarihi: 08.03.2021 - 11:00

Filyasyon ekipleri 7/24 sahada!

Acil Kullanım Onayı verilen ilk koronavirüs aşısının 13 Ocak'ta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yapılmasının ardından başlayan aşılama sürecinde Bulancak'ta bugüne kadar 11 bin 754 kişiye aşı yapıldı.

Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğü, Bulancak Devlet Hastanesi ve Bulancak Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yapılan aşılamalarda İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri 85 yaş üstü vatandaşlardan 1.125 kişiye aşı yaptı.

Salgının Türkiye'de görüldüğü ilk günden itibaren Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı filyasyon ekipleri pozitif çıkan vakaları telefonla arayarak, vakanın hikayesini öğreniyorlar. Ardından temaslıların bilgisini alan filyasyon ekipleri, temaslılardan numune alımı, ilaç dağıtımı, vaka takibi, vaka denetim ve aşılama işlemlerini büyük bir özenle yapıyor.

Filyasyon ekipleri sabahın erken saatlerinde İlçe Sağlık Müdürlüğünden çıkarak geç saatlere kadar sahada çalışmalarını sürdürüyor.

85 yaş üstü vatandaşların evde aşılarını da yapan ekipler bu zamana kadar 1.125 vatandaşa aşı yapyılar.

Bulancak'ta da birinci ve ikinci doz olarak toplamda 11 bin 754 vatandaşın aşılarının yapıldığı öğrenildi.

Sağlık çalışanlarının özenle yaptıkları seferberliğe bazı vatandaşların duyarsız kalmasının ise salgındaki bulaşı tehlikesini devam ettirdiği öğrenildi.

Salgının kontrol altına alınmasında maske, mesafe ve temizlik kurallarının hala en büyük etken olduğu kaydedildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.