Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1494 kez görütülendi.
 

Giresun'da gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında gerçekleşen protokol törenine Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile AK Partili ilçe belediye başkanlarından oluşan Giresun heyeti katıldı. Bir sporcu kamp eğitim merkezini de Giresun'a kazandıracaklarının müjdesini veren Bakan Kasapoğlu, “Bunun yanında 2 yüzme havuzumuzu, 9 yeni gençlik merkezimizi, yine şehir merkezinde inşası devam eden gençlik merkezinin hızlı bir şekilde tamamlanacağını, Espiye Stadı'nın yenilenmesi ve yeni tribünlerini, nizami sahalarımızı, 3 spor salonumuzu, biri merkezimizde olmak üzere 10 antrenman salonlarımızı ve bununla birlikte çim yüzeyli sahalarımızı, Giresun Belediyemiz ile birlikte inşa edeceğimiz mahalle ve semtlerimizde tenis kortlarını, basketbol alanlarını, 10 bin pota kapsamında 151 basketbol alanımızı da Giresun'umuza kazandıracağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.
Ekleme Tarihi: 26.01.2021 - 16:01

Giresun'da gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığında Giresun’a yapılacak olan spor yatırımları için protokol töreni imzalandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında gerçekleşen protokol törenine Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile AK Partili ilçe belediye başkanlarından oluşan Giresun heyeti katıldı.

Bir sporcu kamp eğitim merkezini de Giresun'a kazandıracaklarının müjdesini veren Bakan Kasapoğlu, “Bunun yanında 2 yüzme havuzumuzu, 9 yeni gençlik merkezimizi, yine şehir merkezinde inşası devam eden gençlik merkezinin hızlı bir şekilde tamamlanacağını, Espiye Stadı'nın yenilenmesi ve yeni tribünlerini, nizami sahalarımızı, 3 spor salonumuzu, biri merkezimizde olmak üzere 10 antrenman salonlarımızı ve bununla birlikte çim yüzeyli sahalarımızı, Giresun Belediyemiz ile birlikte inşa edeceğimiz mahalle ve semtlerimizde tenis kortlarını, basketbol alanlarını, 10 bin pota kapsamında 151 basketbol alanımızı da Giresun'umuza kazandıracağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.