Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2476 kez görütülendi.
 

Kaymakam Tuna’ya muhtarlardan plaket

Bulancak Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Turhan Eltemiz, Bulancak Kaymakamlığı tarafından tefrişatı yapılan Derneğe katkılarından dolayı Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’ya plaket takdim etti. Dernek Başkanı Eltemiz, muhtar arkadaşları adına Kaymakam Tuna’ya hem derneğin yenilenmesinde hem de ilçeye yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, Kaymakam Tuna köy ve mahalle muhtarlarına her zaman destek olacaklarını ifade etti. Ziyarette Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Kovanlık belediye Başkanı Harun Kalıntaş, köy ve mahalle muhtarları hazır bulundu.  
Ekleme Tarihi: 12.04.2021 - 16:38

Kaymakam Tuna’ya muhtarlardan plaket

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, AK Parti Giresun Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Kadir Aydın ile birlikte Bulancak Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret etti.

Bulancak Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Turhan Eltemiz, Bulancak Kaymakamlığı tarafından tefrişatı yapılan Derneğe katkılarından dolayı Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’ya plaket takdim etti.

Dernek Başkanı Eltemiz, muhtar arkadaşları adına Kaymakam Tuna’ya hem derneğin yenilenmesinde hem de ilçeye yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, Kaymakam Tuna köy ve mahalle muhtarlarına her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Ziyarette Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Kovanlık belediye Başkanı Harun Kalıntaş, köy ve mahalle muhtarları hazır bulundu.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.