Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1821 kez görütülendi.
 

Millet Bahçesi yaz aylarına yetişecek

35 milyon liraya mal olacak Millet Bahçesinde projenin yüzde 60’ına yakın bir bölümü tamamlandı.  Kapalı otopark ve ana binanın kaba işlerinin bittiği alanda, kısa bir süre sonra döküm yapılan zeminlerin üstüne 60 santim kalındığında toprak döküleceği öğrenildi. Millet Bahçesinin ilçe merkezine doğru uzanan bölümündeki yeşil alanın duvar direklerinin de dikildiği ve Millet Bahçesinin yaz aylarında hizmete girmesi için hummalı bir çalışma yapıldığı görüldü. Millet Bahçesinde kütüphane, yemekhane ile sosyal donatı alanları bulunacak.
Ekleme Tarihi: 11.02.2021 - 20:05

Millet Bahçesi yaz aylarına yetişecek

Bulancak Sarayburnu Camiinin yan tarafındaki 40 dönüm alan üzerine TOKİ tarafından yapımı devam eden Millet Bahçesinde hafta sonları da çalışmalar devam ediyor.

35 milyon liraya mal olacak Millet Bahçesinde projenin yüzde 60’ına yakın bir bölümü tamamlandı.  Kapalı otopark ve ana binanın kaba işlerinin bittiği alanda, kısa bir süre sonra döküm yapılan zeminlerin üstüne 60 santim kalındığında toprak döküleceği öğrenildi.
Millet Bahçesinin ilçe merkezine doğru uzanan bölümündeki yeşil alanın duvar direklerinin de dikildiği ve Millet Bahçesinin yaz aylarında hizmete girmesi için hummalı bir çalışma yapıldığı görüldü.
Millet Bahçesinde kütüphane, yemekhane ile sosyal donatı alanları bulunacak.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.