Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2536 kez görütülendi.
 

Pazarcı esnafı vatandaşı pazara davet etti

1 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gıda enflasyonu önümüzdeki en büyük tehditlerden biridir. Tarla veya fabrika, market arasındaki fiyat farklılıklarının ekonomik süreçlerle, izah edilmeye çalışılması milletimizle beraber bizi de rahatsız etmeye devam ediyor. Üç beş aç gözlü tüccarın milletimizin ekmeğini, aşını zehir etmesine izin veremeyiz” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Bulancak’ta kurulan bölgemizin en önemli pazarı olan Salı Pazarında ki fiyatları yerinde inceledik. Ulusal marketlere oranla fiyatların daha düşük olduğu Salı Pazarını pandemi nedeniyle vatandaşların tercih etmediği görüldü. Vatandaşları pazara davet eden esnaflar, marketlere göre fiyatların pazarda daha uygun olduğunu söylediler. Gazetemize konuşan Pazarcı esnaflarından Volkan Usta, vatandaşın pazara olan talebinin biraz yavaş olduğunu kaydederek, “Fiyat konusunda herkes marketleri pahalı buluyor. Ama bizim paarımız daha uygun fiyatlarda. Zabıta arkadaşlarımız günlük geliyor, HES kodlarımızı kontrol ederek güvenli bir şekilde satışlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Herkesi pazara davet ediyoruz” dedi. Diğer bir pazarcı esnafı Özcan Kılıç ise, pazarda ki ürünlerin uygun olmasından dolayı vatandaşların ürüne rağbet gösterdiklerini fakat eskiye oranla vatandaşların virüs korkusu nedeniyle pazara pek fazla gelmediğini söyledi.
Ekleme Tarihi: 02.02.2021 - 11:50

Pazarcı esnafı vatandaşı pazara davet etti

1 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gıda enflasyonu önümüzdeki en büyük tehditlerden biridir. Tarla veya fabrika, market arasındaki fiyat farklılıklarının ekonomik süreçlerle, izah edilmeye çalışılması milletimizle beraber bizi de rahatsız etmeye devam ediyor. Üç beş aç gözlü tüccarın milletimizin ekmeğini, aşını zehir etmesine izin veremeyiz” ifadelerini kullanmıştı.
Bunun üzerine Bulancak’ta kurulan bölgemizin en önemli pazarı olan Salı Pazarında ki fiyatları yerinde inceledik.
Ulusal marketlere oranla fiyatların daha düşük olduğu Salı Pazarını pandemi nedeniyle vatandaşların tercih etmediği görüldü.
Vatandaşları pazara davet eden esnaflar, marketlere göre fiyatların pazarda daha uygun olduğunu söylediler.
Gazetemize konuşan Pazarcı esnaflarından Volkan Usta, vatandaşın pazara olan talebinin biraz yavaş olduğunu kaydederek, “Fiyat konusunda herkes marketleri pahalı buluyor. Ama bizim paarımız daha uygun fiyatlarda. Zabıta arkadaşlarımız günlük geliyor, HES kodlarımızı kontrol ederek güvenli bir şekilde satışlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Herkesi pazara davet ediyoruz” dedi.
Diğer bir pazarcı esnafı Özcan Kılıç ise, pazarda ki ürünlerin uygun olmasından dolayı vatandaşların ürüne rağbet gösterdiklerini fakat eskiye oranla vatandaşların virüs korkusu nedeniyle pazara pek fazla gelmediğini söyledi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.