Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2508 kez görütülendi.
 

Vatandaş zehirlenmekten korkuyor!

Gazetemize konuşan çevre sakinleri, "Her sabah evlerimizde duman kokusuyla uyanıyoruz. Zehirlenmekten korkuyoruz, nereye ilettiysek çözüm bulamadık. Ne cam açabiliyoruz ne de balkonlara çıkabiliyoruz" dediler. Okulun dere yatağında bulunmasından dolayı dumanın çevreye çok ciddi bir şekilde rahatsızlık verdiği öğrenilirken, bu bölgeye doğalgaz hattı çekilerek vatandaşların sorununa çözüm üretilmesi bekleniyor.
Ekleme Tarihi: 26.02.2021 - 13:44

Vatandaş zehirlenmekten korkuyor!

Bulancak İhsaniye Mahallesi Karadere Mevkiinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu çevresinde ikamet eden vatandaşlar çevreye yayılan kömür dumanından zehirlenmekten korktuklarını söylediler.

Gazetemize konuşan çevre sakinleri, "Her sabah evlerimizde duman kokusuyla uyanıyoruz. Zehirlenmekten korkuyoruz, nereye ilettiysek çözüm bulamadık. Ne cam açabiliyoruz ne de balkonlara çıkabiliyoruz" dediler.

Okulun dere yatağında bulunmasından dolayı dumanın çevreye çok ciddi bir şekilde rahatsızlık verdiği öğrenilirken, bu bölgeye doğalgaz hattı çekilerek vatandaşların sorununa çözüm üretilmesi bekleniyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.